in

Kim Kardašijan je podelila fotografiju Tamare Kalinić: Srpska influenserka se našla u svetskom krem društvu mode, Naomi Kembel se sa njom fotografisala

 

Influenserka Tamara Kalinić je jedna od najpoznatijih srpkinja. Za doček Nove godine se našla u veoma odabranom društvu. Prisustvovala je najverovatnije na najglamuroznijoj žurci na svetu koju je organizovao milijarder Umar Kamani u Dubaiju.

Na ovoj žurci našao se sam krem modnog društva, između ostalih, bili i Naomi Kempbel, reper Dža Rul, Stivi Meki, Mona Monika Katan i mnogi drugi…

Profimedia

 

Tamara Kalinić važi za jednu od najuspešnijih domaćih influserki i blogerki, koje se bave modnom industrijom ima čak 1.3 miliona pratilaca na Instagramu.

Ona na žurki ispozirala sa jednim od sinonima za svet mode poslednjih decenija, čuvenom Naomi Kempbel. Tom prilikom nam je pokazala i za kakav autfit su izabrale za ovako glamuroznu priliku.

I ispalo je da su odabrale poptuno suprotne boje. Tamara je bila u potpuno crnoj kombinaciji, dok je Naoma izabrala belu skupocenu “Alexandar McQueen” haljinu sa dugačkim ogrtačem iste boje.

Tamara je žurku došla sa svojim dečkom Filipom koji radi kao menadžer za poznate brenodve iz sveta mode, a lako je ga je prepoznati po imidžu sa dugačkom bradom.

Domaćin žurke je bio milijarder Umar Kamani. On ima svega 34 godine, a pre jedne decenije sa bratom osnovao kompaniju PrettyLittleThing, čija ime je nosila i ova žurka.

Njihov otac Mahmud Kamani, vlasnik je kompanije Boohoo, koja je isto kao PrettyLittleThing, poznata po velikoj ponudi jeftine odeće.

Tamara je široj domaćoj javnosti u oči upala pre neke dve godine, kada je čuvena Kim Kardašijan rišerovala jedan njen stori na Instagramu. Iako je Kim nije zapratila na ovoj mreži, ipak je na ovaj način pokazala da prati Tamarin rad.

Printscreen/Instagram

 

Tamara je u svetu mode nekih desetak godina, zatim je pokrenula svoj modni blog i na taj način ispirisala žene širom sveta. Pre toga je radila kao farmaceut i kaže da je celu platu trošila na avio-karte i putovanja na modne revije.

BONUS VIDEO