in

Kejt i Vilijam na Karibima: Zaposleni u LUKSUZNOM hotelu otkrio šta su jeli, nikada ne biste POMISLILI da bi PRINC okusio ovako nešto

 

Poseta princeze Kejt i princa Vilijama Karibima izazvala je velike kontroverze. Bilo je štrajkova ljudi protiv njihovih poseta. Zajednica Belizea nije želela da se pojave na farmi kakaoa. Povezan je sa organizacijom za zaštitu prirode Flora and Fauna International (FFI). Princ Vilijam je zaštitnik FFI. Postoji spor između organizacije i starosedelaca oko korišćenja lokalnog zemljišta. Zbog protesta su morali da promene planove i tok posete. Bilo je, međutim, prijatnih trenutaka na Karibima. Par je odseo u hotelu The Cove at Atlantis na Bahamima, gde su uživali u obrocima. Radnik lokala otkrio je koje obroke su jeli, a i šta su pili.

Ispostavilo se da par voli začinjena jela.

– Vojvoda je zatražio picu od feferona. Istovremeno, Vojvotkinja je odabrala tradicionalni bahamski začinjeni kari od škampa i losos Teriiaki Nobu na žaru koji se servira na rezancima – otkrio je službenik hotela za inostrani „Alo!“.

Princ Vilijam i princeza Kejt takođe su odlučili da probaju popularno piće među lokalnim stanovništvom.

– Enjoied Rum Punch – mešavina Bakardi kokosovog ruma i Bakardi belog ruma pomešanog sa sokom od ananasa, sokom od pomorandže, grenadinom i sveže ceđenim sokom od limuna – on dodaje.

Takođe je izašlo na videlo šta su naručili za doručak. Bio je to dimljeni losos i kajgana sa svežim mangom.