in

Kakva BAKA, takav UNUK: Oblače se isto, sjajno se zabavljaju, prate ih milioni na društvenim mrežama i potpuno su NEODOLJIVI

Zvezda Instagrama Ros Smit i njegova 95-godišnja baka prava su internetska senzacija sa svojim zabavnim videozapisima i fotografijama. Njegov Jutjub kanal broji preko 2,4 miliona pretplatnika, dok ih na Instagramu prati još 2,5 miliona ljudi. Smit kaže, kako je to sve zbog njegove bake koju ljudi obožavaju. 

Ros je oduvek smatrao da je njegova baka jako zabavna i želeo je sa svetom da podijeli svoje interesantne fotografije. Stoga je odlučio da će sve zabavne uspomene, videozapise i fotografije deliti s drugima.

 

 

Njihove fotografije zaista su posebne, a na mnogima se čak oblače u istu odjeću, imaju iste kostime ili prate određenu tematiku.

Što se tiče videozapisa, Ros je za “Brightside” rekao kako su videi nekad napravljeni kako bi se publika zabavila, a nekad su odraz stvarnih situacija.

 

 

Baka priznaje kako voli da komunicira s pratiteljima

U početku je baki bilo neprijatno i teško da se snima i pozira. No, brzo je sve pohvatala i danas sve to dobro podnosi. Bonus je to što voli da komunicira s ljudima i da se zabavlja, a usput mnoge druge ljude zabavlja i veseli.

 

 

Kad su Smit i njegova baka počeli snimati video zapise i snimati inscenirane fotografije, većina je porodice na početku bila šokirana. Sada, kaže Smit, za njih je to postalo sasvim normalno pa ostatak porodice s nestrpljenjem čeka sve što Smit i njegova baka rade. 

 

 

Kad su Smith i njegova baka počeli snimati video zapise i snimati inscenirane fotografije, većina porodice je na početku bila šokirana. Sada, kaže Smit, za njih je to postalo sasvim normalno pa ostatak porodice s nestrpljenjem čeka sve što Smit i njegova baka rade. 

 

 

Dobra stvar je što baka obožava stvaranje sadržaja i za nju je to jako zabavan i kreativan proces.

 

 

Većina njihovih obožavatelja ih podržavaju, a Smit veruje da su uspeli zahvaljujući podršci svojih obožavatelja. 

Baka je prava zvijezda

Iako je mozak iza videa uglavnom Smit, moramo priznati kako baka ipak privlači više pažnje. Bez obzira na  95. godini, Smitova baka nezaustavljiva je i puna snage, radosti i energije.

 

Da li POBEDA na vidiku? Otac Britni Spirs zatražio od suda PREKID STARATELJSTVA