in

“Kada sam ušla u sobu, zatekla sam mog Miloša nepomičnog” : Posle smrti sina i teške bolesti Marina se borila se kao LAVICA do poslednjeg dana

Marina Tucaković uvek je bila nasmejana i raspoložena za šalu, uspevala je da uspešno prikrije tugu nakon velike porodične tragedije koja ju je zadesila, a o kojoj se malo zna. Ona je jednom prilikom govorila o najvećem bolu i gubitku koji je doživela, a na ovu priču niko nije ostao ravnodušan.

Marina je 2008. godine izgubila sina Miloša, a nakon nemilog događaja je priznala da je i sama razmišljala da oduzme sebi život, kao i da joj je nateže bilo u danima kad se godišnjica približava. 

 Najgori su bili ti prvi dani. Nekako vreme napravi ravnotežu. Možda suorovo zvuči, ali okrenuta sam porodici, poslu, prijateljima… Nisam ni prva ni poslednja kojoj se to desilo, ali eto, kako svi, tako i ja – ispričala je Marina i dodala:

– Presekla sam. Kad je umro Miloš, postavila sam sebi pitanje: “Marina, da li ćeš da staviš metak na čelo ili ćeš da nastaviš da živiš?”. Izabrala sam da živim koliko-toliko. Guram, borim se sa tugom, ali ipak živim – bila je iskrena, pa nastavila:

-Miloš se jednostavno nije probudio. U podne je bio zdrav i prav, sve je bilo normalno. Ustao je da popije vode, i rekao mi da ga probudim posle četiri kako bi stigao da ode kod frizera i spremi se uveče za diskoteku. Međutim, kada sam ušla u sobu da ga probudim, zatekla sam ga nepomičnog. Prsti su mu već bili modri. Ne znam šta se dogodilo… Ne znam da li ima nešto gore nego kada zateknete svoje dete kako nepomično leži u krevetu – ispičala je Marina 2020. godine.

Kada joj je bilo NAJTEŽE Radoš je bio njena najveća PODRŠKA: "Ja sam suprug žene koja je bila obolela od RAKA DOJKE"