in

Kada je bio na VRHUNCU karijere, ŽIVOT mu je zadao najteži udarac: Majka Tajsona je slomila PORODIČNA tragedija, i dan danas PLAČE

 

Legendarni Majk Tajson je poznat pod nadimkom “Gvozdeni Majk”. Na samom vrhuncu karijere bio je čelični bokser za kog niko nije mogao ni da sanja da će ga nešto pokolebati. Ono što ga je potpuno skrhalo bilo je potpuno izvan njegove kontrole, a to je smrt njegove četvorogodišnje ćerke Egzodus. I dan-danas se na pomen njenog imena rasplače, prenosi Dnevnik.hr.

 

 

Majk je tog kobnog dana 2009. godine bio na putu za Las Vegas, dok je ostatak njegove porodice bio u njihovom domu u Arizoni. Eksodus i Migel Tajson igrali su se po kući dok je njihova majka čistila. Dok je devojčica bila u igraonici, oko vrata joj se nekako zakačio kabl koji je bio pričvršćen za traku za trčanje.

U jednom je trenutku majka rekla Migelu da ide da proveri šta Eksodus radi, a upravo on je pronašao njeno beživotno telo. Majka je raspetljala kabl, pozvala hitnu pomoć te ćerkici dala veštačko disanje, ali bilo je prekasno. Do trenutka kada je Majk doputovao kući, Eksodus je preminula u bolnici od posledica gušenja.

Tajson je kasnije priznao da nije znao kako da se nosi sa smrću svoje ćerke, a u iskrenom intervjuu ispričao je i kako je na sve reagovao. Ispričao je kako mu je prvi instinkt bio da zgrabi pištolj i potpuno podivlja, ali uspeo je da se smiri. Kada je ugledao telo svoje ćerkice, preplavili su ga je šok i tuga, a rekao je kako taj osećaj ne bi poželeo ni najgorem neprijatelju.

Dao je nekoliko intervjua nakon smrti ćerke, ali ni jedan nije mogao odraditi do kraja jer bi se rasplakao pa nije mogao ni govoriti. Rekao je kako se od njene smrti nikada neće oporaviti. Nakon Eksodusine smrti Majk je dobio još dvoje dece, ćerku Milan i sina Maroka. Osim njih iz prijašnjih veza i brakova ima Majkija Lornu, Migela, Rajana i Amiru.

 

Važila je za NAJBOGATIJU ženu u Britaniji, ali je KRALJICU prestigla bivša MISICA koja je zgrnula MILIONE razvodom