in

Još jedna potpruno BIZARNA UZABRANA kraljice Elizabete – ova vrsta hrane nikako ne sme da dospe na dvor!

Kraljica Elizabeta II ne dozvoljava članovima kraljevske porodice da jedu trouglaste sendviče, a razlog je otkrio njihov bivši kuvar Graham Njubould.

– Kraljica insistira da joj se poslužuju samo okrugli sendviči. Kraljevska porodica nikada ne jede trouglaste sendviče jer tradicija nalaže da svako ko im ponudi ovakvu vrstu hrane pokušava da ih skine sa trona,naglasio je kuvar.

Takodje jedan  od bivših kraljevskih kuvara koji je kuvao za kraljicu 11 godina Daren Mek Gradi. Nedavno je pratiocima na društvenim mrežama otkrio kako Elizabeta II zapravo  uopšte ne preferira skupu hranu.

Tanjug/Ap

 

 

-Jastog, kavijar i slične namirnice jede samo kada se zabavlja s gostima. Inače često voli da konzumira ribu i zelenu salatu. Kada je reč o sendvičima, preferira isključivo onaj sa džemom od jagoda. Svoj dan Elizabeta najčešće počinje jednostavnim doručkom – čajem i keksićima. Nakon toga sledi i mala činija pahuljica, ali kraljica, pazeći na zdravlje uvek bira one sa manje šećera i ugljenih hidrata.

Tako, na primer, ne podnosi testennu, pirinač i krompir, zbog čega ih je takodje zabranila u palati. Ista stvar je i sa belim lukom, koji ova 96-godišnjakinja izbegava zbog lošeg zadaha. Ne voli ni crni luk, kao ni brzu hranu.

Pravilo o zabrani trouglastih sendviča nije jedino što djeluje čudno. Prošlog meseca je objavljeno kako je kraljica zabranila članovima porodice da igraju Monopol jer se, kako ona  smatra, zanesu i počnu se previše svađati što nije dobro za porodicu.

Iako su mnogi mislili da zbog VELIKE KILAŽE ne može da ostane trudna: Porodila se poznata manekenka, a evo šta je dobila!

Muž Nikol Kidman izneo stav o njenim VRELIM AKCIJAMA: "Moj suprug je UMETNIK, ali mu je MUKA!"