in

JEZIVA TRAGEDIJA JE SVE PROMENILA Njihova životna priča je bila inspiracija za ovaj popularni film!

Radnja film bazirana je na njenom iskustvu i suočavanju s tugom nakon njegove smrti.

Oni su romansu započeli 2004. godine nakon što su zajedno glumili u filmu “Brokeback Mountain”, a godinu dana nakon toga dočekali su ćerku Matildu, koja sada ima 16 godina.

Podsetimo, par je raskinuo 2007. godine, samo nekoliko meseci pre nego što je Hit preminuo od posledica predoziranja kada je imao samo 28 godina. Iako su se često svađali i mirili, mnogi su svedočili njihovoj ogromnoj ljubavi. 

EPA

 

Mišel je dugo patila i nije mogla da pronađe nekoga ko će joj pružiti sigurnost i i mir. Na njena vrata sreća je zakucala tek kada je upoznala reditelja Hamiltonaa Tomasa. Oni su se venčali 2020. godine i tri meseca kasnije dobili dete.

Ona je otvoreno govorila o procesu tugovanja i kako joj je Hitova smrt promenila život.

– Sada se moj život, naš život, nekako popravio. Njegova smrt je promenila način na koji vidim svet i način na koji svakodnevno komuniciram. Promenila me kao roditelja, kao prijatelja. To je promenilo vrstu posla kojim stvarno želim da se bavim. To je postala prizma kroz koju vidim život – izjavila je glumica u intervjuu za Vogue 2011. godine.

Silovao je malotnice, izjasnio se krivim za dečiju pornografiju: Bivši doktor poznatih gimnastičarki dobio 175 godina zatvora, a sada se desilo ono što su čekale sve njegove žrtve!

Ona je ROĐENA sestra Dijane Đoković: Ne da LIČE, nego su PRESLIKANE, muž joj je NAJPOZNATIJI srpski trener