in

Jelena Đoković posetila MANASTIRE na Kosovu i Metohiji i odlučila da promeni život: “Dobila sam novi putokaz za sreću i mir”

Dok je Novak obilazio Bosnu i bio u poseti Sarajevu, Jelena se odlučila da poseti drugu stranu i ode put Kosova i Metohije.

Ono što je zatekla na Kosovu, ostavilo je bez daha. Obilazeći naše manastire, ona je zaključila jednu stvar koju želi da unese u svoj dom.

Jelena će novu promenu uvesti kada su u pitanju sveće i rođendani, malo će da promeni običaj.

– Sveća je simbol nesebične žrtve – ona sagoreva sebe da bi drugima dala svetlost i sjaj. Ona je simbol života i prosvetljenja, otklanjanja strahova i mračnih misli iz našeg uma i srca i predavanju svetlosti Boga – napisala je Jelena i nastavila:

– Kako smo onda usvojili tradiciju slavljenja rodjenja života tako što gasimo sveću na torti dok zamišljamo želju?  Zapitala sam se i poželela da makar u svom domu promenim tu tradiciju. Sve zahvaljujući ovom putovanju i posetama usamljenim velikim svećama koje sijaju na tlu Kosova i Metohije da osvetle sve nas i budu nam smernica i putokaz da samo ono sto je nematerijalno opstaje i odoleva svemu – piše između ostalog u objavi Jelene Đoković na Instagramu.

Porodila se jedna od najpoznatijih srpskih INFLUENSERKI: Na svet je donela devojčicu, a dala joj je prelepo, RUSKO, neobično ime