in

Izdaje koje su krunisane BRAKOM: Upoznali se dok su bili u braku, javno priznali PRELJUBU, ostavili partnera, a potom se VENČALI

– Zato što srce nije sluga, ono ne zna šta su gospoda. I ne može mu se na silu staviti lisice – pisao je Adam Mickjevič pre mnogo godina. Ništa novo nije otkrio, uostalom ljubav ne bira. Ovo pravilo je staro koliko i svet, a izdaje su se uvek dešavale. U svetu šou-biznisa, međutim, neuspeh da se bude veran ima tendenciju da bude izraženiji nego u slučaju “normalnih” veza.

Iako je svaka izdaja velika bol za drugu osobu, ona može biti uzrok novog početka, nove veze i nove ljubavi. Svet zvezda poznaje mnoge situacije u kojima su ljubavnici postali muževi i žene. Ovo su parovi koji su pre svoje veze bili samo ljubavnici.

Vudij Alen

 

 

Vudi Alen se smatra legendarnim rediteljem koji je i prilično ekscentričan. Njegovi filmovi su postali klasici jer su prikazivali neobične situacije. Woody Director je 1992. godine postao počinilac jednog od najvećih moralnih skandala u Holivudu. Bio je u dugogodišnjoj vezi sa glumicom Mijom Farou kada je otkriveno da je zaljubljen u 21-godišnju Soon-Yi Previn. Ceo svet je bio šokiran. Zašto? Zato što je 21-godišnjakinja bila … Farouova usvojena ćerka! Povrh toga, Alenova dugogodišnja partnerka je otkrila golišave fotografije ljubavnika u Alenovom stanu. Moralni skandal se završio tako što je Alen raskinuo vezu sa Farou, a njegova veza sa Soon-Ijem je preživela. Par se venčao 1997.

Anđelinu Džoli

Shutterstock

 

Anđelina Džoli i Bred Pit – jedan od najzgodnijih šou-biznis parova upoznali su se na snimanju filma “Mr. & Mrs. Smith”. Već tokom snimanja, mediji su spekulisali da su ljubavne scene u filmu više od naučene sekvence. Važno je da je u to vreme životna partnerka Breda Pita bila voljena Rejčel iz “Prijatelja”, odnosno Dženifer Aniston. Nakon snimanja, Pitt se u početku pretvarao da se ništa ozbiljno nije dogodilo na setu. Ipak, konačno je priznao da gaji strastvenu ljubav prema Anđelini Džoli. Aniston se razvela od Pita, koji je kasnije – 2014. godine – postao suprug filma Lara Kroft.

Dženifer Aniston

Shutterstock

 

Dženifer Aniston, koja je imala slučaj preljube u životu, nije se spasila od istog. Kada je upoznala Džastina Therouxa, muškarac je imao srećnu i dugu vezu. Uprkos tome, odmah se upustio u novu vezu sa glumicom. Ostavio je partnerku i oženio se Dženifer Aniston 2015.

Džoni Dep

Tanjug

 

Nesalomivi Džoni Dep je dugi niz godina u vezi sa Vanesom Paradi. Slagali su se i podnosili svoje razne slabosti. Međutim, kada je Dep počeo da radi na filmu “Dnevnik sa rumom”, objavljeno je da se upustio u aferu sa glumicom Amber Herd. Iako nije imao formalne veze sa Vanesom Paradi, glumac je prekinuo desetogodišnju vezu i oženio se 28-godišnjom Herd.

Kamila Parker Bouls

Tanjug/Ap

 

Kamila Parker Bouls i princ Čarls imaju jedno drugo od 1970. godine, kada su se prvi put sreli na polo utakmici. Svaki od njih stupio je u brak sa drugim partnerima. Princ Čarls se oženio Dajanom Spenser, a Kamila sa Endru Parker Bouls. Uprkos položenim zakletvama, Čarls i Kamila su se potajno krili. Njihova veza je godinama skrivana, a oni su se i sami rastali od životnih partnera. Tek tada su mogli zvanično da formalizuju svoju vezu. I tako su se 2005. venčali koje je gledao ceo svet.

Antonio Banderas

EPA

 

Kada je Antonio Banderas upoznao Melani Grifit na snimanju filma “Previše”, ne samo da mu se ostvario san da konačno sarađuje sa svojom voljenom glumicom. Rad na setu filma takođe je rezultirao strastvenim osećanjem između dva glumca. Oboje su tada bili u braku. Zajedno sa poslednjim udarcem na setu, njihove veze su u to vreme takođe prekinute i konačno su mogli da se venčaju.