in

Izabran je MUŠKARAC sa najlepšim licem u 2022. godini: Mi se mislimo – „Eh da je samo lice“ i potpuno je zaslužemo

Na prvom mestu se nalazi britanski glumac kog planeta obožava i svakako možemo reći da je titula otišla u prave ruke.

Glumac Henri Kavil (39) zauzeo je prvo mesto na poznatoj listi, a ako se osvrnemo na reakcije žena, ne mogu biti više oduševljene.

“Najbolji izbor ikada”, “Ima li iko sumnje u ovaj izbor? Naravno da ne!”, “Najlepše lice i sve ostalo na njemu”, “Život nije savršen, ali Henri Kavil jeste”…

 

 

Na drugom mestu našao se popularni južnokorejski muzičar Hjančin, na trećem glumac Timoti Šalame, a na četvrtom se obreo Kris Hemsvort, koji je desetu godinu zaredom član ove ekskluzivne liste.

Vodeću petorku zaokružio je hongkoški pevač i član Mirror benda Kjang Tu. Ostali na listi su glumac Idris Elba, zatim Džejson Momoa, burmanski model i glumac Pajn Takon, te članovi južnokorejskog benda BTS – Džundkuk i V.

Publici je najpoznatiji po ulogama Supermena i Geralta od Rivije u seriji “The Witcher”, a glumac se nalazi i na spisku potencijalnih kandidata za sledećeg Džejmsa Bonda. Takođe, sve su glasnija nagađanja i da će, nakon što je u oktobru prošle godine saopšteno da više neće biti Supermen, iz DC univerzuma preći u Marvelov. Takođe, biće jedan od izvršnih producenata na seriji o igri „Warhammer“, ali će imati i glavnu ulogu.

Profimedia

 

Henri je bez ikakve sumnje miljenik žena i ovo nije prvi put da je izabran za najboljeg od najboljih – britanski “Glamour” proglasio ga je “najseksi muškarcem na svetu”, a magazin “Empire” ga je 2013. stavio na treće mesto na listi 100 najseksi filmskih zvezda 2013.

Kavil je od aprila 2021. u vezi sa televizijskom voditeljkom Natali Viskuzo, a par je romansu potvrdio romantičnim fotografijama na Instagramu.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO