in

Ispovest manekenke koja je završila u HAREMU bogatog trgovca: “Na ruci je napisao VOLIM TE svojom krvlju, popisala sam UGOVOR”

Bivši model Džil Dod je najpoznatija po tome što je neke dve godine bila u haremu svetski poznatog trgovca oružjem Adnana Kašogija.

Ona je u memoarima pod nazivom “The Currency of Love: A Courageous Journey to Finding the Love Within” opisala svoj prvi susret, a potom i život u haremu bogatog Arapina koji je bio skoro četvrt veka stariji od nje.

 

 

Džil je bila uspešna manekenka kada je upoznala moćnog biznismena. Imala je svega 20 godina, snimala za prestižne modne magazine, bila lepotica kojoj su se svi klanjali.

Međutim, ona je u žižu javnosti opet dospela kada je, zajedno sa još nekim modelima iz osmadesetih, progovorila o silovanju koje je doživela kao mlada devojka koja je tek počela da se bavi modelingom.

– Pored stida, zbunjenosti i katatoničnog stanja uma koje sam osećala nakon što me je kao mladu ženu silovao moj agent u Parizu, moj najveći strah je bio da sam ostala trudna. Skoro da nisam imala novca i nikoga od kog bih tražila pomoć. Nisam mogla da spavam brinući se kako bih sebi mogla da priuštim da odgajam bebu. Silovao me je stariji belac. Moj šef. J*beš ovo. Moje telo je moj izbor – napisala je Džil na Instagramu.

 

 

Mogla je da ima bilo kojeg muškarca, ali ipak je izabrala Kašogija. Novac je, ispostavilo se, bio važna prevaga da pristane na petogodišnji “ugovor” i život u zlatnom kavezu. 

 

 

Želela je ljubavnu vezu, to je bilo ono što joj je falilo. Kada je dobila poziv od agenta da ode u Monte Karlo za vikend, i to besplatno, bila je sumnjičava ali je pristala.

Prvi susret sa imućnim biznismenom i njegovo udvaranje je oborilo s nogu. Priča koju je ispričala u memoarima bila je nešto o čemu mnogi mogu samo da čitaju.

Milijarder ju je dugo gledao, fiksirajući je pogledom pre nego što joj je prišao, nežno uhvatio za ruku i poveo da plešu. I tada je se desio šok. 

– Odjednom je moj plesni partner stao, zgrabio stolicu i bacio je u vatru. I ja sam bacila jednu. Smejali smo se dok smo se sudarali kao dva magneta, vrteći se ukrug, ispred plamena – ispričala je.

– Onda je seo pored mene, pogledao me u oči, zadigao mi rukav i na podlaktici mi napisao “volim te” svojom krvlju. Nisam imala pojma ko je, ali mi se mnogo dopao – priseća se i kaže da je tada imala 20 godina, i kako sama kaže, bila je naivna.

 

 

Kada su se upoznali šeik je već bio oženjen i imao je petoro doce, ali je imao pravo na 12 žena “za zadovoljstvo” pored zakonite supruge.

Kasnije je saznala da je tajanstveni čovek Adnan Kašogi, diler oružjem iz Saudijske Arabije i jedan od najbogatijih ljudi na svetu. Imao je vile u svakom kutku planete i organizovao je elitne zabave, prevozeći ljude svojim privatnim avionima i jahtama. 

Nedugo nakon toga, Džil Dod postala je deo njegovog harema. Živela je u njegovim luksuznim odajama u Saudijskoj Arabiji.

– Glamurozne dizajnerske haljine nisu bile luksuz već svakodnevna odeća. Jela sam jela koja su samo za mene spremali najpoznatiji kuvari sveta i putovala svojim ličnim avionom. Navikla sam se na to. Kada bih se zatekla u Los Anđelesu bez Adnana, bila sam izgubljena – otkrila je u svojim memoarima.

 

 

Oko godinu dana od početka te veze, kaže, počela je da oseća veliku anksioznost.

– Znala sam da sam njegova omiljena žena jer je svaki slobodan trenutak provodio sa mnom. Međutim, kada sam se vratila na pistu i svom poslu manekenke, imala sam manje vremena, a Adnan je ponovo počeo da se povezuje sa ostalim ženama. Jedne noći smo izašli sa još par žena i jedna mi je pokazala prsten koji je dobila od Adnana. Bio je isti kao onaj koga je kupio meni. Počela sam da shvatam – iako sam ja umišljala da sam ipak posebna među njima, zapravo sam bila ista, tek još jedna igračka – priseća se. 

Zbog te ljubavi koju je osećala prema njemu kaže da joj nije žao godina koje je provela kao deo njegovog harema.

– Bilo je divno, jednostavno smo se topili zajedno. Bio je sjajan ljubavnik, sve je bilo prelepo – kaže ona.

Posle dve godine provedene u haremu, rešila je da je vreme da proba nešto novo i donela je odluku da napusti harem bogatog šeika. Promenila je svoj život iz korena, udala se, razvela i pokrenula svoju ličnu modnu liniju.

BONUS VIDEO