in

Ispovest Barbare, bivše devojke Miloša Bikovića: “Išla sam na PSIHOTERAPIJU posle veze sa njijm”

Ruska plesačica Arina Vološina danas se obratila javosti, potvrdila da je sa Milošem Bikovićem bila u vezi godinu dana i tvrdila kako za to vreme nije živela svoj život. Ubrzo nakon nje oglasila se i nekadašnja Bikovićeva devojka, Barbara Tatalović koja je poručila kako je istina sve ono što je Ruskinja navela na Instagramu u opisu fotografije sa glumcem.

Uz mnogo rada na sebi. Puno ljubavi, podrške i razumevanja najbližih i psihoterapije, bar 4 puta mesečno u samom početku –  napisala je ona.

Manekenka je potom istakla da su loši temelji pomenute veze uticali na to da nadalje gradi odnose bez poverenja.

 

– Uticaja je bilo sve dok nisam shvatila da osoba sa kojom sam imala dublji odnos zapravo poseduje NPD (narcistički poremećaj ličnosti). Čim sam to osvestila onda sam i racionalno prihvatila da ne mogu stvari, odnose i ljude generalizovati – konstatovala je.

Za sam kraj Tatalovićeva je odgovorila na pitanje koliko joj je vremena bilo potrebno da shvati sa kakvim čovekom ima posla i osvesti da je žrtva:

 

 

Intuitivno sam to znala vrlo brzo a racionalno tek kada sam odlučila da taj odnos prekinem. Od intuitivnog do racionalnog bilo je previše kompromisa, koji su naravno iluzija da će se nešto promeniti. Narcis, u mom slučaju, bi uvek imao argumente koji u njegovoj interpretaciji demantuju da je on zapravo narcis. Da je narcis, a da sam ja žrtva shvatila sam tek kada sam krenula na psihoterapiju. Do tada sam to doživljavala kao nešto loše i čudno, a zapravo jeste psihičko nasilje – kazala je Barbara, a ono što je ostalo nedorečeno sa njene strane a mnoge intrigira je govori li ovde zaista opet o Bikoviću ili ne.

Ubrzo nakon oglašavanja bivših devojaka, Biković je iznenadio sve objavom na Tviteru, a odnosi se na “prozivke” Barbare i Arine. 

U svom maniru, potpuno očekivano, oglasio se Miloš Biković. Naime, glumac koji svoju intimu bira da zadrži za sebe oglasio se samo jednim duhovitim komentarom na “twitteru” jasno stavivši do znanja da se ovom temom neće detaljnije baviti.

Printscreen/Youtube

 

 

– Umirem da čujem šta će da kažu Aglaja i Kristina iz vrtića – napisao je kratko Miloš, podsetivši javnost na svoju dugogodišnju izabranicu Aglaju Tarasovu, koja je posle raskida sa njim za njega imala samo reči hvale.

Kad Jelisaveta Orašanin izađe NA PLAŽU, momentalno skače TEMPERATURA! Da li su ovo NAJBOLJI TRBUŠNJACI naše scene?

Doktori je RAZAPINJU da prodaje MAGLU: Gvinet Paltrou nudi ženama preparat za BOLJI LIBIDO i to za 5.000 dinara