in

Isplivali novi dokazi o smrti Merilin Monro!? Stručnjaci tvrde da nije bilo SAMOUBISTVO, a pominju i KENEDIJA

Dok je Monro godinama pokazivala znakove depresije i koristila sedative na recept, njena smrt je nastupila kada je bila na vrhuncu karijere i to je bio šok za milione. I s pravom, pošto je Monro bila blisko povezana sa brojnim moćnim ljudima, naime i sa predsednikom Džonom F. Kenedijem.

Oko njene smrti obiluju zavere, uključujući i mogućnost da ju je ubila CIA ili neko koga je poslao sam Kenedi. Drugi su mislili da ju je (tadašnji) državni tužilac Robert Kenedi ubio jer je imala inkriminirajuće dokaze protiv porodice koji su mogli uništiti njihovu političku karijeru i dovesti do pravnih problema, aAli postoji još jedna teorija iza njene prerane smrti koja se ističe iznad ostalih – ona koja uključuje otkrivanje.

Na osnovu strogo poverljivog dokumenta uzetog iz trezora NSA, dr Steven Greer kaže da ima razloga da veruje da je Merilin Monro ubijena jer je htela da ispriča svetu o svemirskoj letelici pronađenoj u Novom Meksiku.   

Prema rečima doktora Greera, insajder sa kojim je bila povezana bio joj je poslao kopiju ovog dokumenta koji je potpisao Džejms Džesus Angleton, šef kontraobaveštajne službe CIA -e od 1954. do 1975. godine. 

Dokument opisuje i prisluškivanje Merilin Monro i detaljno opisuje njenu diskusiju sa prijateljicom u Njujorku, u kojoj je ona navodno rekla da će održati konferenciju za štampu kako bi otkrila šta joj je predsednik Kenedi rekao o “predmetima iz svemira pronađenim u Novom Meksiku 1940 -ih “.

Doktor Greer je rekao da je čak razgovarao sa jednim od Monroevih bliskih prijatelja u filmskoj industriji, glumcem i pevačem Burlom Ivesom, koji je rekao da uzrok njene smrti nije samoubistvo, ali da veruje da je to mogao biti verovatan scenario.

Ali šta je tačno predsednik Kenedi rekao Monro i da li bi joj svet poverovao da je izašla i sve to ispričala? Da li je Kenedijevo ubistvo godinama kasnije takođe moglo imati veze sa njegovom željom da ove podatke otkrije javnosti? Ostaje tajna za sad, ali izaćiće na videlo kad tad.

 

Upoznali su se kad je imala samo 15 godina, i već tada je znao da će je JEDNOM osvojiti: Ova lepa ŠPANJOLKA osvojila je srce srpskog glumca!