in

Indi se pre godinu dana borila za ŽIVOT posle operacije želuca: Pevačica se bukvalno prepolovila, kada je vidite u NOVOM izdanju ostaćete bez TEKSTA

Pošto je odradila ovaj zahvat, usledile su izvesne komplikacije zbog kojih je pevačica 13 dana ležala u bolničkom krevetu i primala infuziju, a jednom prilikom, rešila je da se obavesti fanovima putem Instagram lajva koliko joj je teško.

– Nisam kod kuće zato što sam operisala želudac na privatnoj klinici u Beogradu devetog marta, oporavak nije ispao kako treba. Ne znamo zašto. Moj doktor i ja ćemo se sutra videti, postoji mogućnost da imam još jednu intervenciju. Moj želudac nakon prve operacije ne prihvata tečnost oralno, već samo infuziono. Iskreno, očekivala sam malko brži oporovak, kao što svako ima. Nije mi svejedno. Već trinaest dana ležim u bolnici. Prvo sam bila u državnoj, a sada sam u privatnoj. Operisana sam u Sremskoj kamenici. Kod mene sve ide teže. Mnogo sam umorna, iscrpljena, smršala sam osam kilograma, ali želim da dovedem liniju do perfekcije, ali ne želim više da se gojim – ispričala je Indi (35) putem lajva prošle godine.

Međutim, pevačicine muke su se igrleda i te kako isplatile, pošto ona sada izgleda neverovatno! Indi se praktično prepolovila, a na novoj figuri može da joj pozaviti svako!

 

Pevačica je naravno i sama svesna da izgleda fantastično, pa zbog toga skoro redovno objavljuje fotografije u uskoj, kratkoj i provokativnoj odeći.

 

Doktor Kon iznenadio: Vakcinisani ĐACI stariji od 12 GODINA idu na nastavu, a nevakcinisani OD KUĆE?!