in

“Htela sam da oduzmem sebi život na surov način”: Lepa Lukić po prvi put javno iznela detalje iz privatnog ŽIVOTA

 

Često Lepa spomene neke male detalje iz privatnog života, ali ovaj put je pričala prvi put o jednom delu njenog života.

Ona je rekla da je samo sa 16 godina htela da oduzme sebi život zbog tada zabranjene ljubavi od strane majke.

– Bila sam smrtno zaljubljena u momka kad sam imala 16 godina i htela sam da se ubijem zbog njega, da se obesim u štali. Plašila sam majku, ako mi ne da da se sa njim viđam da ću da skočim u Moravu, a u stvari lagala sam – ispričala je Lepa, pa otkrila da je nakon nekoliko godina, kada je postala poznata, ponovo srela tog momka i opisala kako je to izgledalo.

– On živi u Sremskoj Mitrovici, a ja sam bila na koncertu tamo. Kad sam izašla i videla ga u prvom redu, kad se nisam skamenila. On je tu došao da me vidi i da me pozdravi, meni su se noge odsekle, nisu moje bile (smeh), ali prođe to… To je bilo u mladosti, a ja sam već imala 30 godina kad sam ga srela. Prošlo je, ali nikad se više ne bih sastala sa njim – rekla je Lepa u emisiji “Zvezde Granda Specijal”.

Lepa se čak četiri puta udavala, a za Grand Online je rekla:

– Ja sam bila mnogo voljena žena, volela sam i bila sam još više voljena. Muškarci su teško odlazili od mene. Nisam bila silna i jedina u kući, bila sam obična žena, a na sceni sam bila Lepa Lukić. I dok je bilo – bilo je!” – rekla je ona.

Postala je MODEL i PARAOLIMPIJKA: Biološki roditelji su je kao malu VEZALI za BOMBU, a Haven Šepard je PREŽIVELA eksploziju