in

Hejli Biber suočena sa OZBILJNIM zdravstvenim problemom: Posle prošlogodišnjeg manjeg moždanog UDARA, bori se sa većom TEGOBOM

 

Američka manekenka Hejli Biber priznala je da je imala određene simptome posttraumatskog stresnog poremećaja (PTSP) posle prošlogodišnjeg manjeg moždanog udara.

Supruga slavnog pevača Džastina Bibera ispričala je kako je njeno mentalno i fizičko zdravlje uticalo na nju otkako je pretrpela moždani udar prošle godine.

– Posle toga sam se borila sa teskobom. Borila sam se sa simptomima PTSP-a kao strahom da će se to možda ponovo dogoditi – otkrila je manekenka u četvrtak u podkastu “Run-Through with Vogue”.

– Ali mislim da je vedrija strana što me je to navelo da otkrijem da imam rupu u srcu – izjavila je 26-ogodišnja mankenka koja je bila podvrgnuta hitnoj operaciji srca. U pitanju je bio zahvat kojim se zatvaraju patološki otvori na srcu koji dovode do moždanih udara kod mladih ljudi, i obično se izvodi kod osoba koje su već imale moždani udar bez ranije vidljivih uzroka.

BONUS VIDEO