in

Golman Orlova živi bračnu IDILU sa manekenkom: Ana se pre Rajkovića zabavljala sa SINOM najveće BALKANSKE zvezde i punila strane domaćih medija

Predrag Rajković je golman naše reprezentacije, sinoć smo imali priluku da gledamo kako brani naš gol, a poznato je da je on u braku sa popularnom manekenkom Anom.

Šarmantna manekenka i sportista uživaju sa sinovima Reljom i Tadijom, a kako za “Blic” pričaju, bračni partneri jedno drugom uvek pomažu oko svih obaveza u odgajanju naslednika.

Sreća je za njih kada su svi na okupu, a retki su momenti da često mogu da budu zajedno, s obzirom na to da Predrag Rajković, golman naše reprezentacije i FK Rems iz Francuske ima veliki broj sportskih obaveza. No, kada se skupe, smeh i ljubav ovoj porodici ne nedostaje. Od kada su dobili sinove Relju i Tadiju, bračni parteneri Ana i Predrag Rajković mogu da kažu da su bogati ljudi. Žive na dve adrese. U Beogradu i Francuskoj, ali glavni grad naše države uvek nose u srcu. Zato se najbolje osećaju kada su u Beogradu okruženi svojom porodicom. Kako nam kaže Ana, njen suprug joj u svemu pomaže, što joj olakšava dosta oko dece.

Printscreen/Instagram

 

– Predrag je naučio da menja pelene i to mu nije uopše strano i hoće to da uradi. Ali s obzirom na to da sam ja više vremena kod kuće, onda uglavnom to ja radim – kaže uz osmeh šarmantna Ana Rajković i dodaje da iako je mala razlika između dva sina, ništa joj ne pada toliko teško.

Supruga Predraga Rajkovića, manekenka Ana Rajković, punila je naslovne strane domaćih medija dok se zabavljala sa sinom Svetlane Cece Ražnatović Veljkom.

Ana i Veljko su bili u vezi pre nego što je na scenu stupila Bogdana, a manekenka našla sreću sa fudbalerom, a sada je otkrila da se ne stidi nijednog izbora iz prošlosti, ali i da je ostala u dobrim odnosima s bivšim partnerima.

Printscreen/Instagram

 

– I dalje sam prijatelj sa svim svojim bivšim momcima – rekla je Ana i dodala:

– Ne vidim ništa ružno u time. Svi moji dosadašnji izbori su bili pravi. To sam birala i ponosim se time.

Još pre 15 godina počeli su da planiraju njegov KRAJ: Najpoznatiji Džejms BOND otkriva najveću tajnu sa snimanja!

Zovu ga ženski SRCOLOMAC: Piksijev sin je VELIKI ŠMEKER, obrazovan, lep i zgodan, a kažu da NEVIĐENO liči na oca