in

EVO KAKO DANAS IZGLEDA NATAŠA IZ “ŽIKINE DINASTIJE”! Važila je za jednu od najlepših GLUMICA, a onda je samo NESTALA! Nikada je ne biste PREPOZNALI? (FOTO)

Glumica Gala Aleksić (Videnović) bila je popularna ’80-ih godina kada je dobila uloge o kojima je svaka glumica sanjala!

Pored dobre glume, ona je važila za jednu od najlepših glumica svoje generacije. Debitovala je u filmu “Moj tata na određeno vreme”, proslavila se kao Vesna u filmu Srđana Karanovića “Jagode u grlu”, a najveću popularnost je doživela u serijalu “Žikina dinastija” kao Ruskinja Nataša, ali i kao Ester u kultnom filmu Jovana Aćina “Bal na vodi”!

Međutim, Gala se u jeku najveće popularnosti povukla. Ova zanosna umetnica 1989. godine otišla je u Malibu, udala se za reditelja Vladimira Aleksića sa kojim ima sinove Demijana i Pavla.

Inače, pre nekoliko godina glumica je doživela saobraćajnu nezgodu kada je na pešačkom prelazu na nju naleteo vozač i naneo joj povrede. Nakon tog događaja, glumica je otišla na Bali gde je, kako je rekla u jednom intervjuu, upoznala čari hindu filozofije življenja.

Printscreen/Youtube

 

Gala danas ima 52 godine, a veliko iznenađenje bilo je njeno pojavljivanje u seriji “Andrija i Anđeka”. Evo kako glumica sada izgleda.