in

Dženifer Lopez NAPOKON progovorila o vezi sa POZNATIM glumcem: Isplivali SVI DETALJI pomirenja sa Benom Aflekom

Pevačica i glumica Dženifer Lopez i holivudski glumac Ben Aflek bili su u vezi još početkom dvehiljaditih, dakle od 2002. do 2004. godine. Tada su se oni verili i spremili svadbu, a onda su samo saopštili da su se rastali. 

Nakon toga su krenuli svojim životima, ušli u brakove, dobili decu, a sada su nakon 17 godina opet otpočeli romansu i uživaju u ljubavi.

Pevačica je u emisiji kod Elen Dedženeris odlučila da progovori i njihovom pomrenju.

– Mislim da niko nije bio više iznenađen od nas dvoje. Nikada nisam ni pomislila da bi tako nešto moglo da se desi, predivno – rekla je ona i priznala da je ponovo zaljubljena u Bena.

Profimedia

 

Međutim, ono šta je otkrila jeste da je strahovala na početku veze jer je pretpostavljala da će sva pažnja medija da bude usmerena na njih. 

– Oboje smo shvatili da smo srećni zajedno i da ne želimo da dopustimo da nam nešto slično ponovo uništi vezu – dodala je Dženifer.

– Danas smo stariji, pametniji, imamo više iskustva i u drugačijim smo fazama života nego što smo bili onda. Imamo decu i vrednosti su nam se promenile. Predivna mi je činjenica da se sve čini potpuno drugačije nego kada smo prvi put bili zajedno. Više se cenimo, zaista nam je lepo zajedno – zaključila je Lopezova u emisiji.

Popularni BERLIN osvojio srce prelepe SRPKINJE, ovo je Tatjana - supruga zvezde serije "La casa de papel"

Svima nam je poznata kao baka Riska: Retko ko je video ovu fotografiju iz mladosti Radmile Savićević, nikada je ne biste prepoznali!