in

Dženifer Garner o prihvatanju tela posle tri trudnoće, ona je ženama poslala važnu poruku

Dženifer Garner pojavila se u epizodi podcasta “Happi Mum, Happi Babi” u martu, mesec dana pre svog 49. rođendana. U intervjuu sa Đovanom Fletčer, zvezda je ispričala o promenama u telu nakon rođenja deteta. Takođe se osvrnula na spekulacije o trudnoći.

Garner odgaja troje dece, Samuela Garnera (9) i ćerke Violet Anne (15) i Serafinu Rose Elizabet (12). koji su plod veze sa bivšim suprugom Benom Aflekom . Glumica je objasnila da će, iako voli intenzivne treninge, uvek izgledati kao “žena koja je rodila troje dece”.

Dženifer Garner već godinama živi u centru medijske pažnje, a njen privatni život interesuje javnost. Mnoge glasine se tiču ne samo odnosa sa bivšim mužem, već i moguće trudnoće. Glumica redovno mora da prekine nagađanja o tome. Jedna od situacija se dogodila, između ostalih 2014. godine, emitovana na programu Ellen Degeneres . Zvezda je morala da objasni zainteresovanima da ne čeka dete, i da se fokusira na svoju decu.

Na podkastu je glumica objasnila da se, iako je navršila pedesetu, i dalje suočava sa radoznalim pitanjima o trudnoći. “I dalje se dešava”, rekla je, “imam 48 godina i slobodna sam, i još uvek se dešava.”

Dženifer Garner i pitanja o trudnoći

Dženifer Garner naišla je na glasine o navodnoj trudnoći ne samo u štampi, već i na društvenim mrežama. Prošlog septembra, Garner, koja je i suosnivač grupe “Once Upon a Farm”, želela je da svojim sledbenicima da neke informacije o telu. Glumicina teksas kombinezon naglasio je njen stomak. Korisnici interneta pitali su zvezdu da li čeka dete.

– Imam 48 godina, imam troje zdrave dece i nisam – i nikada neću – biti trudna – prokomentarisala je tada Garner. – Da li sam prošla kroz COVID-19 ? To je moguće. Ali to je druga priča. 

Uz stalnu pažnju na najmanje promene u težini i izgledu, Dženifer Garner se usredsređuje na prihvatanje promena kroz koje njeno telo prolazi. – To je samo telo. Budite mu zahvalni. Ono te je do sada trpelo. Nosilo je tvoju decu. Šta još želiš? – komentariše.

"Moj šampion, drugarčina i žena": Danas se udaje Ivana Španović, a ove reči joj je posvetio njen suprug Marko