in

DUGO SKRIVANA ISTINA! Evo ko je “CRNKA” iz pesme čuvenog Kiće Slabinca, Mirjanu zna cela Srbija samo zbog jedne stvari

Pevač Krunoslav Kićo Slabinac preminuo je na današnji dan prošle godine nakon duge i teške bolesti. Iza njega su ostale brojne pesme i nagrade iz oblasti muzike, a njegova verovatno najpoznatija pesma jeste “Zbog jedne divne crne žene”.

Naime, ove stihove Slabinac je napisao 1972. godine kada se vraćao sa turneje iz SAD. Kako je tada ispričao, na toj turneji je upoznao “divnu crnu ženu”, piše Objektiv.

Kada se vratio u rodni kraj, mnogo je patio zbog nje.

U pitanju je Mirjana Antonović koja je u to vreme živela u Americi, a koja je javnosti postala poznata zbog afere sa Miroslavom Ilićem. Mirjana je rodila i sina Devina za koga tvrdi da je Ilićev, ali je on godinama odbijao da ga prizna. Šokantni detalji koje je ona iznosila i njihova sudska parničenja godinama su punile sve naslovne strane medija, a mnogi tada nisu znali da je ukrala srce i Kići Slabincu.

Alo!/Masanori Jošida

 

 

U Njujorku sam upoznao predivnu ženu, poreklom s naših prostora. Sedela je u “kadilaku”, sa šalom oko vrata. Bila je to ljubav na prvi pogled. Imao sam velike planove s njom. Na koncertima bih je seo u prvi red, stao ispred nje i pevao samo njoj. Toliko sam bio opčinjen. Verovao sam da će trajati večno. Pokazalo se da nije mislila doći ovamo, a nisam ni ja mogao ostati tamo. Našla je drugog i ostavila me. Veza je s moje strane bila poštena i iskrena – rekao je svojevremeno Kićo.

 

 

 

Osvojila je SREBRNU medalju u Tokiju, a na aerodromu je sačekao momak: Anastasija je rekla "DA", a o ovoj veridbi svi pričaju!

Postala je SLAVNA pre nego što je čovek kročio na MESEC: Sofija Loren se prošetala crvenim tepihom u DEVETOJ deceniji i ostavila sve bez teksta