in

DRAMA U KRALJEVSKOJ PORODICI Princ i Vojvotkinja zaraženi KORONA virusom, a samo par dana ranije bili su sa kraljicom Elizabetom II

– Njeno Kraljevsko Visočanstvo Vojvotkinja od Kornvola je pozitivna na COVID-19 i prolazi kroz izolaciju. Nastavljamo da sledimo vladine smernice – rekao je portparol.

Princ Čarls je zaražen korona virusom.

Princ je bio u kontaktu i sa kraljicom Elizabetom II.

EPA

 

Vojvotkinja Kamila prvi put je zaražena korona virusom. Prošlog četvrtka je objavljeno da je princ Čarls bio pozitivan drugi put.

Dan ranije, oboje su prisustvovali prijemu u Britanskom muzeju u čast British Asian Trusta, dobrotvorne organizacije koja radi na smanjenju siromaštva u Južnoj Aziji. Nakon otkrivanja korona virusa kod princa Čarlsa, on je otkazao učešće na događajima zakazanim za naredne dane, dok je princeza Kamila, koja je u četvrtak testirana na virus, prisustvovala još jednom sastanku tog dana.

Britanski mediji su, nakon informacija o infekciji princa Čarlsa, preneli, pozivajući se na izvore u Bakingemskoj palati, da je kraljicu Elizabetu II video dva dana ranije, odnosno u utorak, ali da nije pokazao simptome bolesti.

Ovo je prava istina o imenu Silvane Armenulić! Isplivao arhivski snimak jugoslovenske legende!

Zbog Boldvinovog mnogi su se setili još jednog "PIŠTOLJA": Ovaj glumac je TRAŽIO da se stavi PRAVI METAK u revolver, a kolege su na to PRISTALE!