in

Doktori je RAZAPINJU da prodaje MAGLU: Gvinet Paltrou nudi ženama preparat za BOLJI LIBIDO i to za 5.000 dinara

Gvinet Paltrou je sada otišla korak dalje.

Ona prodaje suplemente na kojima je naglašeno da popravljaju raspoloženje, ali i da podižu libido kod žena.Ovaj suplement ima samo tri sastojka, i trebalo bi ga piti dve kapsule dnevno tokom dva meseca, da bi se osetili rezultati, ponosno navodi glumica koja jednu bočicu naplaćuje 5.000 dinara.

– Ne stidimo se da kažemo da nam je potrebna pomoć kada je uzbuđenje u pitanju. Znamo da nismo same! Stres i anksioznost, hormoni i umor mogu uticati negativno na ženski libido i seksualno zdravlje. Naš tim naučnika i istraživača zato je napravio suplement koji pomaže i otklanja psihološke uzroke odsustva želje – napisala je glumica.

Međutim, na Tviteru je razapinju da je u kapsule spakovala tri biljna ekstrakta koja nemaju nikakve veze sa podizanjem libida i pokušava da prevari žene.

– Želimo dokaze, molim vas – samo je jedan od tvitova na koje su odgovorili i stručnjaci.

Doktorka Mišel Koen na toj mreži je napisala da natpis na bočici ovog suplementa navodi da sastojci “mogu da pomognu”, što nije isto što i “pomažu” .

– Namerno koriste takve nejasne izraze da bi izneli potpuno besmislene tvrdnje koje nemaju veze s naukom niti medicinom – napisala je Mišel.

Glumica je, inače, više puta preko svog sajta prodavala stvari koje nemaju svrhu koju bi trebalo da imaju i papreno ih naplaćivala. Platila je 145.000 dolara odštete 2018. nakon tužbi zbog proizvoda nazvanog “vaginalno jaje”. Ovaj proizvod je reklamirala kao pomagalo koje će menstruacije učiniti redovnim, zaustaviti inkontinenciju i sprečiti opuštanje materice.

Nakon što je platila, nastavila je da ga prodaje.

Zbog njega je Jugoslavija čula pesmu Čačak, Čačak: Samo je Minja Subota znao da će baš ona osvojiti ceo BALKAN, a sve ostalo je istorija!