in

“Dobro došli u Najslabiju kariku” Sandra je bila voditeljka ovog ultra popularnog kviza: Danas je ne biste prepoznali, evo kako izgleda

 

Britka na jeziku, zanimljiva, “strah i trepet” na malim ekranima, omiljena među gledaocima, zaštitni znak kviza, profesionalna… Svi ovi opisi pratili su Sandru dok je vodila “Najslabiju kariku”. Ukratko, bila je voditeljka koju ste morali da primetiti. TV publika je novo izdanje kviza čekala i zbog nadmetanja u znanju, ali i zbog Sandre i njenog upečatljivog televizijskog nastupa.

– Privatno sam stroga onda kada situacija to zahteva, a uglavnom sam vrlo otvorena i neposredna. Mada, umem ponekad i da prećutim jer, znate kako se kaže: “Biti iskren je lepo i pošteno, a reći baš sve sto misliš je nevaspitano”, odgovorila je voditeljka 2006. za jedan dnevni list, dok je na pitanje da li je ikada glumila strogoću, odgovorila:

– Nisam glumila, jer i izgledam pomalo strogo i, kažu, prilično autoritativno. Mada, dešavalo se da me takmičari nasmeju, pa sam tada morala da se potrudim da ostanem ozbiljna…. Mislim da su se takmičari više plašili svojih pogrešnih odgovara za koje sam se ja posle “hvatala” u razgovoru sa njima, nego mene same. Bilo je i onih koji nisu smeli da uzvrate upravo zato jer nisu bili sigurni da li će moći da izađu na kraj sa mojim tumačenjima njihovih grešaka – kaže Sandra.

Sandra Lalatović (Čerin) o kojoj piše i “Objektiv” vodila je kasnije emisije “Papraco lov”, “Krtica”, Preljubnici”.

Printscreen/Youtube

 

 

Kada je u pitanju njen privatni život, zna se da je udata za menadžera Ivana Čerina sa kojim ima ćerku. I dalje se bavi novinarstvom.

 

Isplivao trenutak njegove intime: Ovo je CELA porodica Nikole Đurička, sličnost je NEVEROVATNA!

Bivši muž slavne KARDAŠIJANKE izgoreo od LJUBOMORE: Pokušao da je OGOVARA, ali mu se brzo OBILO O GLAVU