in

Danas ima 62. godine, glumila je u kultnim serijama, bila u rijalitiju: Ovako popularna BEBA sada IZGLEDA

Nju smo imali prilike da gledamo i u igranim serijama kao što su “Zvezdara” i “Porodično blago”, a pre par godina je bila i učesnica rijalitija koji se zvao “Farma”, koje je bilo veoma zapaženo.

Glumica je rođena u Obrenovcu 1959. godine, a poslednja uloga za sad je u “Urgentnom centru”, tu je tumačila lika Milene Arsić.

Veliku pažnju u “Farmi” je privuklo njeno ljubljenje sa pokojnim Ekremom Jevrićem i pevačem Erom Ojdanićem, a posebno šokantno bilo je kada se saznalo da nakon ispadanja iz rijalitija nije imala para za taksi kako bi otišla do kuće.

U poslednje vreme aktuelna je i njena ćerka Teodora koja je krenula majčinim stopama i bavi se glumom.

Iako se uveliko priča o tome da je Gordana Teodoru dobila u vanbračnoj zajednici sa Miroslavom Lazanskim koji ćerku nikada nije prznao, glumica izbegava da govori o tome i ističe da ju je odgajala sama.

Iako je dugo nismo viđali na malim ekranima, Gordana se nije mnogo promenila, te mnogi komentarišu da joj godine odlično stoje.

Glumila je u serijama "Kamiondžije", "Povratku otpisanih", "Vruć vetar", a gotovo NIKO ne zna da je ROĐENA baka Nikole Đurička