in

Da li se sećate PAMETNE PRU iz “Čari”? Ona se iz dana u DAN bori za život, a ovako izgleda DANAS

Iako glumica redovono informiše javnost o njenom stanju, nedavno je objavila da se njena bolest nalazi u poslednjoj fazi i sve joj je lošije.

Pošto je nedavno odlučila da malo detaljnije progovori o svojoj borbi sa rakomi pokazala je fanovima kako izgleda bez kose i sa krvavom maramicom u nosu.

– Povodom meseca osvešćenosti o karcinomu dojke, htela bih s vama da podelim više o svom putovanju od prve do druge dijagnoze. Da li je sve lepo? Ne, ali je iskreno i delim ovo s nadom da ću edukovati ljude i malo im bolje predočiti kako izgleda rak. Nadam se da ću podstaći druge da redovno odlaze na mamografiju i prebrode strah od mogućih loših rezultata. Meni je rak dojke dijagnostikovan 2015. godine. Podvrgla sam se mastektomiji i hemoterapiji i zračenju. Često mi je krvario nos od hemoterapije – napisala je Šenon u opisu pored fotograije.

Ovom prilikom, glumica je istakla da je uspela da nađe i neke male pozitivne detalje koji joj daju snagu da nastavi da se bori.

– Ne znam da li je iko od vas ovo iskusio. Uveseljavala sam samu sebe noseći smešne pidžame koje mi je poklonila moja prijateljica Kristi. Jesu li mi zapravo popravljale raspoloženje? Jesu! Izgledala sam urnebesno i smejala sam se samoj sebi. Humor mi je pomogao da prođem kroz ono što se činilo nemogućim. Nadam se da ćemo svi uspeti da pronađemo humor u nemogućim situacijama – zaključila je.

Zato što je TAKVA CARICA: Hristina Popović sa ćerkom i psom spava na KROVU AUTOMOBILA