in

Čestitke stižu sa svih strana: Srpska SNAJKA objavila NAJLEPŠE VESTI, čeka TREĆE DETE, a tek kad čujete ko je srećni TATA

Adrijana Lima očekuje treće dete u svojoj 40. godini, što je upravo objavila putem svog TikToka. U video snimku jedna od najlepših žena sveta može se videti u belom mantilu bez šminke.

Ona zatim drži test na trudnoću koji je pozitivan i jasno daje do znanja da je u blagoslovenom stanju. Njen izabranik, filmski producent Andre Lemers III, izgleda kao da se upravo probudio dok nosi crnu majicu i deluje iznenađeno i šokirano nakon saznanja da će postati otac.

Printscreen/ TikTok

 

 

Adrijana je tokom braka sa Markom Jarićem, sa kojim se razvela 2014. godine, već dobila dvoje dece. Par deli starateljstvo nad ćerkama Valeninom koja ima 12 godina i Sijenom koja je tri godine mlađa.

Valentina i Sijena će uskoro dobiti setru ili brata, a kroz nekoliko meseci saznaćemo kog je pola beba.

Printscreen/ TikTok

 

 

Ko je nova ljubav Adrijane Lime?

Andre Lemers ima 40 godina. Rođen je 22. juna 1981. godine u Los Anđelesu. Nema informacija o tome gde se par upoznao, ali Lemers je, takođe, iz industrije zabave.

Lemers nije toliko poznat kao njegova devojka, a po profesiji je filmski producent koji živi u Santa Moniki u Kaliforniji.

On radi kao kreativni izvršni direktor i producent za produkciju “Holliwood Gang” od 2016. godine, a četiri godine kasnije postao je i partner kompanije.

Lemers je takođe generalni direktor “MiLu Entertainment-a” poslednjih sedam godina.

Njegova najistaknutija dela su “Bogovi nesreće” i “Kamene makaze za papir”, gde je on producent. Radi i na raznim projektima koji su još uvek u produkciji i koji će biti premijerno prikazani u budućnosti.

 

 

S obzirom na to da nije mnogo poznat javnosti, ne zna se sa kim je bio u ljubavi pre nego što započeo vezu sa nikad prežaljenom srpskom snajkom, a procenjuje se i da poseduje veliko bogatsvo uzevši u obzir da dugi niz godina radi kao producent u Holivudu.

Prepoznajete li našu pevačicu?! Danas je jedna od najpopularnijih, a pre skoro 50 godina je izgledala potpuno drugačije

Marinu isključili sa APARATA: Posle ozbiljnih POVREDA zadobijenih na treningu preminula je u TRIDESETOJ godini života