in

Ćerka POZNATE starlete ima DESET godina i izgleda kao TETKA: Farba kosu, nosi VISOKE štikle, a ono što je uradila DADILJI nikoga nije ostavilo RAVNODUŠNIM

Fanovi su i ovaj put primetili d 10-godišnjakinja izgleda kao mala dama. Nosila je dugačku roze haljinu i smejala se, dok je pored nje pozirao Rajnov mlađi brat Aston Dizik, koji se slikao u kombinezonu.

Printscreen/Instagram

 

Ovo nije bio prvi put da fanovi komentarišu da devojčica izgleda mnogo starije nego što jeste.

Inače, najstarija sestra Kardašijan ima troje dece sa bivšim partnerom Skotom Disikom. Javnost još pamti epizodu emisije “Keeping Up Vith the Kardashians” u kojoj je otkriveno da je Kortni otpustila dadilju nakon što ju je Penelope ogrebala. Nije joj prvi put tako nešto, a njen postupak osudila je cela porodica,kao i mnogi pratioci.

„Dadilja ju je stavljala u auto i Penelope se češala po licu, ali ona može da bude van kontrole. Ponekad doživi pomračenje”, rekla je Kortni. Dečko njene majke Kris Džener, Kori Gembl, rekao je da je Penelopina akcija bila za “par vaspitnih”, a ne da joj se “slegne ramenima jer je takva kakva je”.

Printscreen/Instagram

Čak joj je i Kim odgovorila da bi trebalo da povede računa o tome kako odgaja ćerku ili će naknadno plaćati profesionalce da to rade umesto nje.

Da li smatrate da je ovo prikladan stajling za ovako mladu devojčicu i da li biste vi opravdali ovakvo ponašanje?