in

Ćerka POZNATE glumice nakon rijalitija se odlučila na VAŽAN korak, a danas kako izgleda, nikada je ne biste prepoznali

Maja Lena Lopatny je ćerka poznate hrvatske glumice Mie Begović i bivšeg vaterpoliste Ronalda Lopatnyja, a ona je svojevremeno učestvovača u rijalitiju pod nazivom “Survajver”.

Nakon završetka rijalitija, Maja se posvetila svom školovanju i daljoj edukaciji, a uporedno je radila i na televiziji. Sve se promenilo nakon diplomiranja, tada je odlučila da se povuče sa javne scene.

– Iako sam tokom celog studiranja radila u medijima, s obzirom na nažalost trenutno lošu situaciju u novinarstvu i veliki broj nezaposlenih kolega, bilo mi je odmah jasno da su moje ambicije drugačije. Poznavajući sebe kao mladu ženu koja je u svojoj glavi imala jasnu viziju budućnosti, znala sam da novinarstvo u ovom trenutku ne može do kraja ispuniti moja očekivanja jer znam u kakvoj su poziciji moje mlade kolege novinari i znala sam da to trenutno nije put kojim želim da se ostvarim – rekla je Lopatny za Story.hr svojevremeno.

 

 

Maja je danas uspešna i prelepa žena, radi u poznatoj turističkoj kompaniji u odeljenju “odnos s javnošću”, a ispod fotografija na njenim društvenim mrežama redovno pljušte komentari.

“Prelepa si”, “Nema ti ravne”, “Predivna”, samo su neki od njih.

Dugo su bile van očiju javnosti: Ovo su Čoline ĆERKE, a jedna je POPULARNA na Instagramu