in

Ćerka Kurt Kobejna je krenula OČEVIM stopama: Prokockala je njegove milione i navukla se na DROGU, sada je promenila način života

 

Legendarni muzičar Kurt Kobejn, frontmen benda „Nirvana“ izvršio je samoubistvo 1994. godine, kada je imao samo 27 godina.

Njemu je još u srednjoj školi dijagnostikovana klinička depresija, a kasnije je postao zavistan i od alkohola i droge.

 

 

„Kurt je znao da bude veoma oduševljen i smešan i šarmantan, a pola sata kasnije bi sedeo u ćošku i bio potpuno ćudljiv i nekomunikativan“, rekao je producent Nirvaninog albuma iz 1991. godine.

Poznat je da je Kurt bio u ljubavi sa Kortni Lav sa kojom je dobio ćerku Frensis Bin.

Baš kao i Kurt, i Kortni je bila sklona turbulentnom životu, te je starateljstvo nad Frensis bilo dodeljeno njenoj baki Vendi O’Konor i Kurtovoj sestri Kimberli.

 

 

Kortni je čak dobila i zabranu prilaska Frensis sve dok je ona maloletna. Ova odluka usledila je najviše zbog toga što je Kortni čak i tokom trudnoće koristila nedozvoljene supstance, a najviše heroin.

Devojčica je roditeljima bila oduzeta kada je imala tek dve nedelje, a majka je zvanično izgubila starateljstvo nad njom kada Frensis još nije imala ni 13 godina.

Ipak, kada je postala punoletna, Frensis je nasledila sav očev novac, milione koje je tokom života zaradio.

Uz sve to, ona i danas dobija 100.000 dolara mesečno, zahvaljujući autorkim pravima svog pokojnog oca. Međutim, svojevremeno je priznala da je živela daleko iznad svojih mogućnosti, te da je „11 miliona dolara bacila u vetar“.

 

 

Baš poput svojih roditelja, i ona se okrenula porocima, drogi i alkoholu. Ipak, kako je rekla, 2016. godine odlučila je da se okrene zdravom životu.

„Trebalo je da ostanem bez gotovo svega kako bih shvatila neke stvari u životu. Dok se nisam otreznila, nisam shvatala da koliko god novca imaš, ništa nije zauvek“, ispričala je.

„Sve je teže jer taj novac nisam ja zaradila. Imam osećaj da je to novac nekog čoveka kojeg nikada nisam upoznala, što i jeste istina“, iskrena je bila ona.

Frensis je prošle godine proslavila 30. rođendan i danas živi povučenim životo, daleko od očiju javnosti.