in

Britni je konačno SLOBODNA: Desilo se ono što je čekala dugih 13 GODINA, pevačica ne skida osmeh sa lica!

Pop zvezda Britni Spirs (39) nakon toliko godina života pod stegom, konačno je slobodna i spremna da sve svoje odluke donosi sama, naročito kada je reč o finansijama, karijeri, ljubavi.

Sud u Los Anđelesu ukinuo je odluku o starateljstvu nad njom nakon 13 godina, a to je posebno obradovalo njene fanove širom sveta koji su na poseban način proslavili ovaj srećan trenutak.

Njoj je u julu mesecu ove godine produženo da bude pod prismotrom oca Džejmija, dok je starateljstvu sada došao kraj, piše “Guardian”.

– Najbolji dan na svetu, hvala ti gospode – napisala je Britni pored video na kojem publika proslavlja važan datum.

– Dragi Bože, koliko volim svoje fanove. Mislim da ću preplakati ostatak dana – napisala je pevačica i dodala moćnu reč “Sloboda”.

Podsetimo, pre nesto više od mesec dana pop ikona verena je od strane svog izabranika Sema Asgarija sa kojim bi uskoro trebalo da stane na ludi kamen, a godinama priželjkuje da se po treći put ostvari u ulozi majke.

– Par je učinio svoju dugu i stabilnu vezu zvaničnom danas, a duboko su dirnuti podrškom, posvećenošću i ljubavlju koja im se pruža – istakao je Asgarijev menadžer.

Iako su razvedeni oni su ODLIČNI RODITELJI: Evo zašto je Marko Jarić najbolji tata!