in

Bio je najbolji drug Keri Bredšo, a Srbija ga je obožavala: Preminuo poznati glumac, izgubio je najveću bitku!

Kako je saznao “TMZ”, poznati glumac je vodio borbu sa rakom, ali zvanično nije potvrđen uzrok smrti.

Tužne vesti podelio je njegov sin Naten na Instagramu. 

Tanjug/Ap

 

 

– Mnogo te volim, tata. Počivaj u miru i drago mi je što si svoje avanture delio sa mnom i što si uspeo da postigneš toliko mnogo. Tako sam ponosan na tebe. Uvek ću te voleti, ali izgleda da je vreme da kreneš u samostalnu avanturu. Uvek ćeš biti sa mnom. Volim te više nego što ćeš ikada znati i drago mi je da si sada u miru. Oduvek si bio najteža, ali i najsmešnija i najpametnija osoba koju poznajem. Drago mi je što si mi dao svoju ljubav. Nikada to neću zaboraviti ili izgubiti – napisao je on.

 

 

Podsetimo, u seriji “Seks i grad” Garson je tumačio lik bliskog prijatelja Keri Bredšo Stenforda Bleča, a učestvovao je i u snimanju novih epizoda za nastavak “And Just Like That…” koje bi trebalo da počnu sa prikazivanjem u martu naredne godine.

Prelepa Selma Hajek nikada nije imala sreće u LJUBAVI: Izašla je na sastanak gde su je OTELI i devet sati joj držali pištolj na potiljku

Potresna i bolna ispovest Ere Ojdanića: ĆERKA mi je INVALID zbog greške babica, o tome do sad nisam imao potrebu da pričam!