in

Bio je FACA kojem su se žene nudile “naizvolte”: Sada svojom pojavom PLAŠI ljude, izgleda kao PROSJAK, postao je otužna sena nekadašnjeg sebe

Nekadašnja velika faca Miki Rurk je snimljen u prošle nedelje na Beverly Hillsu u društvu pevača Krisa Kristofersona (86) s kojim je išao na ručak. Miki je bio u već uobičajenoj odjevnoj kombinaciji, kožnoj jakni, farmericama i kratkoj majici V-izreza koje je uskladio s kaubojskim čizmama.

Profimedia

 

Kada je prestao da se bavi sportom, vratio se glumi koja mu nije baš bila uspešna zbog izgleda. Išao je na rekonstrukciju lica te ubrizgavanje botoksa, no to je sve pogoršalo. Pokušao se vratiti i boksu 2014. kada se kao 61-godišnjak borio protiv 29-godišnjeg Eliota Sejmura u Moskvi. Pobedio je, ali Eliot je kasnije rekao da je dobio novac da izgubi.

Pogledajte u galeriji sve transformacje Mikiija Rurka u poslednjih 50 godina

Glumac se 2007. našao u problemima sa zakonom jer je uhvaćen u vožnji pod uticajem alkohola. 

Profimedia

 

Ni na ljubavnom planu Miki nije imao mnogo sreće. Od glumice Debre Feuer (64) razveo se 1989. nakon osam godina, a bračna sreća s manekenkom Keri Otis (54) mu je potrajala od 1992. do 1998. Svojevremeno je u javnost izašao snimak seksualnog odnosa Keri i Rurkea koji se borio i protiv optužbi da je zlostavljao.

BONUS VIDEO