in

Bila u autu kada se dogodila JEZIVA tragedija: Tošetova menadžerka nikada nije otišla na njegov GROB, nestala je iz JAVNOSTI, a danas se bavi ovim POSLOM kako bi ublažila TUGU

Kobne noći su se vraćali sa nastupa u Hrvatskoj i niko nije ni mogao da nasluti šta će se dogoditi i da će im to biti poslednja zajednička vožnja.

Prošlo je 15 godina od Tošetove smrti, a Ljiljana se posle nesreće preselila u Niš, gde radi, ali i leči tugu, a 2017. godine setila se pokojnog pevača kog nikad nije prebolela.

– Vreme ne leči rane. Na Tošetovom grobu nisam bila nikada, nemam snage za to ni posle deset godina. Nikada više nijednu pesmu koju je otpevao nisam pustila. Ne mogu. Još uvek ne mogu da čujem njegov glas i sve to. Meni je omiljena njegova pesma “Kad zamiriše trešnja”, ali nisam je slušala deset godina – pričala je Ljiljana 2017. godine sa setom u glasu.

Te kobne noći Ljiljana je bila u kolima sa Tošetom, sa teškim povredama prebačena je u bolnicu u Novoj Gradiški, gde je i saznala da je Proeski preminuo na licu mesta. Otada njen život izgubio je smisao. Kada se oporavila, odlučila je da promeni život i preseče sve veze koje će je sećati na njega.

– Bilo je potrebno mnogo hrabrosti da promenim život iz korena. Uvek je teško da se odreknete nečega u čemu ste bili dobri i krenete u nešto novo od nule. Pogotovo kada ste u stanju u kom sam bila ja, naravno da je teško. Priroda mi je u tom trenutku bila lek za dušu, tako da ja njoj dugujem mnogo – pričala je Ljiljana koja uzgaja lavandu i od toga živi:

Printscreen/TV Prva

 

– Posle estrade ovaj posao mi je bio jedini lek. Posle sveg tog ludila. Sve što mi se tada dogodilo nisam umela da prebolim. Ja više jednostavno nisam mogla da se bavim poslom kojim sam se bavila. Meni je Toše isuviše značio, mnogo više nego muzika i moj posao. Posle svega, nisam bila sposobna za tako nešto – dodala je ona.

Toše je umro u 26. godini.

– Nemam nikakav kontakt sa njegovom porodicom, ja sam prosto zatvorila tu priču. Odrekla sam se svega, samo njega nosim sa sobom uvek, i to mi je dovoljno. Ljudi moraju da shvate da sam ja bila deo Tošetovog života, celu sebe sam davala u to, i zato smo bili i tako uspešni. Sa njegovim odlaskom otišao je i deo mene – pričala je Petrovićeva jednom prilikom.

Tom Kruz ne želi da vidi svoju ćerku OSAM GODINA, ali Suri odrasta u mladu, snažnu i PRELEPU DEVOJKU!

"Isti mama": Ovako izgledaju Šakirini SINOVI kojima je slavna pevačica dala SRPSKA imena