in

Bela Hadid se skinula GOLA na modnoj pisti u Parizu: Slavna manekenka je polala JASNU PORUKU (VIDEO)

 

Bela Hadid i francuska modna kuća Coperni pobrinule su se za pravu reviju na Nedelji mode u Parizu. Na kraju emisije koju je predstavio živahni SS23 Coperni, Bela je modnom pistom prošetala gola, samo u belim gaćicama, u trenu su je okružili dizajneri sa flašama punim belog spreja i pedantno poprskala njeno telo, od ramena do kolena i formirao izgled haljine.

 

 

Ali tek tada je usledio šok. Kako se ubrzo ispostavilo, to je bilo mnogo više od prskanog tela. Jer kada se farba ubrzo osušila, pretvorila se u pravu tkaninu i formirala belu haljinu, nalik onima koje su ranije prikazane na reviji.

Shutterstock

 

Ovu revolucionarnu tehniku dizajnirala je španska kompanija Fabrican, a reč je o specijalnom polimeru koji u kombinaciji sa telom postaje čvrsta tkanina. Ali to nije sve. Kada se zasitite takve haljine, možete je istopiti u tečno stanje i stvoriti nešto drugo.

Shutterstock

 

 

Sebastijen Majer i Arno Vajan, dizajneri i osnivači modne kuće Coperni, već su zaludeli modne zavisnike svojim nekonvencionalnim dizajnom, a nema sumnje da će ovo postati pravi hit među ljubiteljima njihovog brenda. Taj polimer dizajneri su iskoristili i za svoju it torbu u obliku jajeta, koju su pretvorili u čisto zlato, a praviće se samo po narudžbini po vrtoglavim cenama.

Shutterstock

 

U svakom slučaju, njihova revija, nastup bez presedana koji otvara nove mogućnosti ne samo u modnom dizajnu, postao je glavna vest i senzacija na Nedelji mode u Parizu, zasenivši još popularnije brendove.

BONUS VIDEO