in

Bakingemska palata krije JEZIVE TAJNE: Princeza Dajana se bacila niz stepenice, Elizabeta se porodila SAMA, a Megan je prošla kroz pakao!

– Njeno Kraljevsko Visočanstvo, Princeza Beatrika i gospodin Edoardo Mapelli Mozzi sa zadovoljstvom objavljuju rođenje svoje kćerke , koja je rođena u subotu 18. septembra 2021. u 23:42 u bolnici u Londonu – britanska kraljevska porodica objavila je u ponedeljak na društvene mreže radosnu vest. Vest je objavljena putem Tvitera i Instagrama . Međutim, to nije uvek bio slučaj …

Tanjug/Ap

 

Dovoljno je podsetiti se na četiri trudnoće sadašnje kraljice Elizabete II … Monarhinja je rodila svoje prvo dete sa 22 godine. 1948. godine na svet je rođen princ Čarls. Trenutno vladajuća kraljica ima još troje dece – Anu, Andžeja i Edvarda. Sve ove trudnoće i porođaji odvijali su se u privatnosti palata i vlastelinstava. Kada se princ Čarls rodio, njegov otac – princ Filip – nije prestao ni da igra skvoš sa svojom sekretaricom . Pošto je bio obavešten o srećnom događaju, popio je čašu šampanjca. Kasnije je Palata Bekingema izvestila u kratkoj izjavi o rođenju prestolonaslednika . Vrlo je malo fotografija kraljice tokom trudnoće.Krajem četrdesetih godina prošlog veka njihov nastup se smatrao suprotnim pravilima. Slično, malo se govorilo o toku same trudnoće. Kraljici je tako omogućen luksuz mira koji se sada uzalud traži.

Druga kraljičina deca takođe su rođena u Palati Bekingem – osim Ane, koja je rođena u Klarence House -u. Palata je u to vreme bila u procesu renoviranja. Kraljica Elizabeta II, prateći najnovije trendove, zahtevala je prisustvo svog muža pri rođenju svog najmlađeg sina, Edvarda . Zahvaljujući tome, Filip je postao prvi otac u istoriji kraljevske porodice koji je prisustvovao rođenju svog potomstva.

“U četvrtom mesecu trudnoće bacila sam se niz stepenice”

Tanjug/Ap

 

Pojava Dajana Spenser u kraljevskoj porodici oživela je i promenila okamenjeni dvor. Rođenje sledećeg naslednika postalo je spektakl . Vojvotkinja je, uz pomoć paparaca, kupovala u Harodsu i ponosno pokazala svoj sve zaobljeniji stomak. Suprotno tradiciji, odlučila je i da se porodi u bolnici. Kada je 1982. rodila princa svog prvog sina – princa Vilijama – imala je 21 godinu . Dve godine kasnije rođen je princ Harri. O ovim trudnoćama i porođajima zna se mnogo više. Sama Dajana je bila željna da podeli vesti sa javnošću. U intervjuu sa novinarom Andrevom Mortonom otkrila je šokantne činjenice .

Ona je tada rekla:

– Kad sam bila u četvrtom mesecu trudnoće, bacila sam se niz stepenice, pokušavajući da privučem muževu pažnju . Rekla sam mu da se osećam očajno i da sam stalno plakala. Rekao je da problem pravim ni iz čega. Pa sam se bacila niz stepenice.

Godinama kasnije, poznato je da se princeza Dajana u to vreme suočila sa mentalnim slomom. Imala je depresiju, poremećaje u ishrani … Počela je da ima problema sa bulimijom i glasovima u glavi o samoubistvu. Zato je zatražila pomoć i podršku. Njen muž – princ Čarls – nije odgovorio na ovo. U avgustu 1996. godine par se razveo, a godinu dana kasnije Dajana je poginula u saobraćajnoj nesreći .

Vojvotkinja Megan imala je pobačaj

Tanjug/Ap

 

 

Megan Markle morala se suočiti sa potpuno različitim problemima . Arči Harrison Mountbatten -Vindsor – prvo dete Harija i Meghan – rođen je u maju 2019. Par se složio da se rođenje dogodi na njihovom seoskom imanju, Frogmore Cottage. Kao rezultat zdravstvenih komplikacija, plan je morao biti promenjen i na kraju se porođaj dogodio u bolnici. Godinu dana kasnije, Megan je imala pobačaj u trudnoći . Ona je to priznala u kolumni za Njujork Tajms.

Zbog toga su oboje odlučili da se i treća trudnoća završi u bolnici . To se dogodilo i 4. juna ove godine. Lilibet “Lili” Vindsor rođena je u bolnici Santa Barbara u Kaliforniji . U saopštenju, par je objavio da su Megan Markle i njena ćerka veoma dobre.

Da li želite da podelite zanimljive vesti ili predložite temu? Kontaktirajte nas pisanjem e -pošte na sledeću adresu: redakcija@najzena.rs .

 

Gruzijski Tarzan osvojio bronzu za Srbiju: Evo ko je rvač Zurab Datunašvili čiji Instagram profil upravo gledaju sve žene u Srbiji!

Bili su najpoznatiji na svetu, a sada rade od 9 do 17h: Batalili su GLAMUR, počeli da navijaju alarm i SREĆNIJI su nego ikada