in

Bajdenov savetnik je NAJKONTROVERZNIJA ličnost u svetu politike: Izjašnjava se kao “FLUIDNA OSOBA”, na sednice dolazi u odelu i štiklama, ali svoju funkciju obavlja besprekorno

Kako je Bela kuća objavila, ali i sam Sem Brinton, on će biti novi Bajdenov zamenik pomoćnika sekretara za odlaganje istrošenog goriva i otpada u kancelariji za nuklearnu energiju Ministarstva energetike.

Brinton je inače nuklearni inžinjer, ali i gej aktivista. Sem se deklariše kao seksualno fluidna osoba i koristi zamenicu “ono”. Seksualna fluidnost znači da nečija seksualna orijentacija nije trajno određena.

– Da, znam da neće biti lako. Da, shvatam da je ovo ogroman izazov. Da, spreman sam da ga prihvatim – napisao je Sem.

 

 

Iz Bele kuće stiglo je obaveštenje da je Bajdenova administracija izabrala nuklearnog inženjera i aktivistu Konverzione terapije Sema Brintona za predsedničkog savetnika i “šefa za odlaganje nuklearnog otpada”.

Brintonova dugogodišnja karijera u upravljanju nuklearnim otpadom, klimatskim promenama, LGBTK aktivizmu i mentorstvu mladih — uključujući angažovanje u Global Zero, Trevorovom projektu i Deep Isolation, kompaniji istraživača i naučnika koja unapređuje sigurnije metode za odlaganje nuklearnog otpada — je dobro dokumentovana, kao što je njihov aktivizam u kink subkulturi.

 

 

– Brinton je guru globalne strategije za nuklearni otpad i uz to strastveni zagovornik LGBTK koja se bori za svoja prava i uverenja kroz različite kampanje i onlajn platforme. 

Diplomirao na MIT-u sa dvostrukim magistarskim diplomama iz nuklearnog inženjeringa i tehnologije i programiranja politike, Brinton je bio nepokolebljiv u pogledu njihovog aktivizma, kao i njihovog života kao drag izvođača i kao jednog od najglasnijih glasova koji se bore da okončaju terapiju promene pola zbog čega je pokrenuo kampanju za 50 zakona u 50 država.

Prepoznajete li našu pevačicu?! Danas je jedna od najpopularnijih, a pre skoro 50 godina je izgledala potpuno drugačije