in

Žena uhvatila muža i LJUBAVNICU na delu i sve SNIMILA: On je samo POBEGAO dok je “drugarica” ostala bez REČI posle ovog POTEZA

Ovaj snimak se pojavio na Reditu, a sada ga korisnici masovno dele i na TikTok-u. Mnogi su se složili da je ovo najbolja osveta onih koji su prevareni. 

Naime ovaj čovek je svojoj supruzi rekao kako da “ide da gleda utakmicu sa prijateljima”, a zapravo je otišao na lokaciju koja je oko tri sata vožnje udaljena od mesta u kom živi.

Mnogi su očekivali pravi skandal, korisnici društvenih mreža komentarišu hladnoću u ženinom glasu. Kada se pojavila, ljubavnica nije skidala osmeh sa lica, a onda je usledio razgovor najnormalnijim tonom.

Supruga: “Šta se dešava?”.

Suprug: “Večeramo”.

Supruga: “A ko si ti?”.

Ljubavnica: “Ja sam prijateljica”.

Supruga: “Prijateljica s posla ili…?”.

Ljubavnica: “Da, ja sam prijateljica”.

Supruga: “Dobro. Ja sam mu supruga. Koja si ti vrsta prijateljice?”.

Suprug: “Radimo zajedno”.

Supruga: “Znaš li da su naša deca večeras planirala da odu na noćenje dok se vi nalazite u tri sata udaljenom Bel Airu? Jesi li znala za to? Deca?! Jesi li znala? Odvratna si, odvratna”.

Nakon ove rečenice, ljubavnica je skinula osmeh sa lica, dok je suprug samo odlučio da ustane i ode. Brojni korisnici pohvalili su reakciju supruge, koja je normalnim razgovorom rešila situaciju. Pogledajte kako je to izgledalo: