in

Zbog gorkih SUZA i JECANJA ljudi su ubeđeni da je NESREĆNA: “Izgledaš kao da ti je venčanje NAJTUŽNIJI dan u životu”

Jedna mlada po imenu Megan Livingston zapalila je i podelila mreže pošto je okačila kratak video sa svog venčanja na kom se vidi kako plače! 

Ova nevesta nije htela da sakrije kako je histerično plakala i jecala, jer kako i sama tvrdi “sasvim je normalno da od sreće zaplačete na vašem venčanju”. Nažalost, oni koji su naišli na njen video u kom hoda prema oltaru sa svojim ocem i u kom plače i jeca, pomislili su da je tužna i da je prisiljena na brak!

 

– Udala sam se u 21. godini 12. septembra 2021. Da, plakala sam do oltara, ali bila sam srećna. Nisam imala prisilni ili dogovoreni brak. Bile su to suze radosnice i zaljubljena sam u svog muža – objasnila je.

Međutim, čak i pored ovog objašnjenja i čenjice da je samo htela da objavi “sladak video”, mnogi korisnici i dalje su ubeđeni da je tužna i nesrećna.

“Postoji razlika između tužnog i srećnog plakanja, a ovo ne izgleda srećno”, “Izgledaš kao da ti je venčanje najtužniji dan u životu”, “I ja sam plakala, a nisam jecala ovako”, samo su neki od komentara zabrinutih korisnika na TikToku.

Ipak, ima i onih koji su je branili pa je jedna korisnica napisala: “Zašto su svi tako negativni? I ja bih plakala, moj suprug je ljubav mog života.”

Jedna u milion BEBA koja se RODILA DVA PUTA: Prvi put došla na SVET malo teža od VEKNE HLEBA