in

Uz OVE TRIKOVE možete svaku osobu da ZAVEDETE: Psiholog otkriva NAJBOLJE CAKE za flertovanje, a svako može da ih PRIMENI

Međutim, zavođenje nije samo estetika, već́ i povezanost. Da biste mogli da zavedete nekoga na psihološkom nivou, moraćete da uradite više od toga da „samo izgledate lepo“.

Robert Grin je stručnjak za zavođenje i opširno je pisao o onome što on naziva „umetnošću zavođenja.“ U „Umetnosti zavođenja“ on detaljno (a možda čak i mračno) objašnjava taktike koje se koriste za zavođenje druge osobe. I na raznim predavanjima ponudio je dodatne sitnice o psihološkim aspektima zavođenja.

Prema Grinu, psihologijom možete zavesti bilo koga. Za početak, on kaže da ih „navedemo da pričaju o svom detinjstvu“, a dalje kaže da, pošto smo emocionalno vezani za svoje detinjstvo, kada govorimo o tim iskustvima sa nekim drugim, to nam pomaže da se povežemo sa njima. Ove emocije su, kako kaže, veoma moćne.

Naravno, on kaže da ih ne pitamo direktno o njihovom detinjstvu, već́ da ubacimo pitanje o njihovom detinjstvu, a zatim postavimo nekoliko sugestivnih pitanja. Neka oni pričaju. U razgovoru bi ovo izgledalo i opisalo se da ih slušate šta ih uzbuđuje, da ih slušate kako pričaju o svom detinjstvu, a s vremena na vreme postavljate pitanje. Zatim možete uključiti detalje o svom detinjstvu i povezati se. Preslikavajući ih i dajući im do znanja da imate slične detalje, duboko se povezujete s njima. Ističe da je u tome umetnost.

 

 

Zabeležite ono što je rečeno što ih uzbuđuje i tera ih da se osvetle i ubacite to u razgovor.

Insinuacija je, kaže, glavni ključ u umetnosti zavođenja. Osim što otvoreno kažete stvari, možete da dovedete do toga gde stojite ili šta želite da prenesete govorom tela i tako što ćete posaditi seme u razgovoru. Na primer, vaš izgled može pokazati želju, bez vaših reči. Kad ovo uradite, kaže, sadi se seme. Kasnije, nakon što vas upoznaju, razmišljaće o vama. A ako ih naterate da misle o vama kada odete kući – on kaže da ste na pola puta.

Naravno, on takođe primećuje neke nezavodljive sklonosti koje imamo: previše pričanja, ako je neko previše direktan i brutalan u razgovoru, kada se osuđuju drugi, kada žurite, ne slušate i propovedate, to su sve stvari za koje kaže da je najbolje izbegavati ih. I on se kune u ove savete i tehnike. Iskreno, deluje da ono što priča ima mnogo smisla.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO