in

Udala se za HOMOSEKSUALCA, i rodila mu je DVE ĆERKE: Njihova ljubavna priča je neverovatna!

Kažu da su se sreli u crkvi i odmah “kliknuli”.

Evo kako je počela njihova ljubavna priča:

Bračni par koji izgleda kao iz neke reklame za “srećnu porodicu” ima sasvim neobičnu priču. Na slikama deluju kao najzaljubljeniji muž i žena na svetu, imaju dvoje prelepe dece, čista idila, reklo bi se. I ovo nije daleko od istine. Ali njihov brak je sve samo ne konvencionalan. Zapravo, Metju je gej, a Brin to ni najmanje ne smeta. 

Kako kaže, nikada se ne bi razvela jer je u Metjuu pronašla sve što je tražila od muškarca.

 

 

Metju Nilson i Brin Embrli su se upoznali u crkvi, a od prvog trenutka osetili su neku neobičnu povezanost, kako kažu, “odmah su kliknuli”. Malo po malo, kroz razgovor su shvatili i da dele iste interesovanja. Oboje obožavaju da čitaju, imaju iste životne stavove, dele iste vrednosti…

Nakon par sjajnih izlazaka došao je momenat istine – Metju je odlučio da je vreme da kaže Brin da je gej. I tada se desilo nešto potpuno neverovatno – njoj to ni najmanje nije smetalo. Zapravo, mnogo joj je važnije bilo što oboje uživaju u zajedničkim trenucima nego njegova seksualna orijentacija. Jednom kada je taj “problem” bio rešen, ništa ih nije sprečavalo da svoju vezu podignu na viši nivo. Odlučili su da se venčaju, a kako oboje vole decu, i da dobiju potomke.

 

Isprva, njihova priča je izazivala podozrenje među ljudima u njihovoj okolini, ali kad su videli koliko su iskreno srećni zajedno, ljudi ne samo da su ih prihvatili, već im i pomalo zavide.

Ovaj par ističe da ljubav i poštovanje pobeđuju sve, i dokle god je taj stav prisutan, ne postoji problem koji se ne može rešiti, prepreka koja se ne može preskočiti. Kad pitaju Brin šta je to toliko posebno kod Metjua da je pristala da bude u braku sa njim, pa i izrodi decu uprkos činjnici da ga seksualno privlači drugi pol, ona kaže:

 

“Najromantičnija stvar koju mi je Metju ikad rekao jeste da se nikad ne umori od mene. Takva vrsta kompatibilnosti se ne događa svaki dan,” rekla je Brin, prenosi Mondo.

Metju i Brin zajedno sa ćerkama žive u Mičigenu, a želja im je da svojim primerom pokažu da ljubav prevazilazi sve prepreke, pa čak i one koje deluju nepremostive.

On je otac i suprug GODINE: Dok je ona VRIŠTALA od bolova u POROĐAJNOJ sali, on je sebi našao DRUGU zanimaciju