in

U razmaku od JEDNOG minuta muž u žena su preminuli od KOVIDA, ali njihova slika kruži svetom iz jednog razloga

Dok su umirali, supružnici su se sve vreme držali za ruke. Kal je preminuo u nedelju u 11:07 i njegova voljena Linda u 11:08.

– Tata me nazvao pre puta i rekao da se ne oseća baš dobro, ali je mislio da je prehlada. Linda je dodala da ih je verovatno zahvatila prehladu od njega – rekla je ćerka u intervjuu za televiziju Fok17.

– Trećeg dana putovanja ustali su i obavestili nas da se moraju vratiti jer im je bilo sve gore. Spakovala sam ih i otišli ​​su – dodala je slomljena žena. Dunhamovi su odvezeni u bolnicu, gde subili priključeni na respirator odmah.

Prijateljica njih dvoje, Kendra DeIoung, organizovala je prikupljanje sredstava za njihove ožalošćene najmilije. Izjavila je da se prema Dunhamu ponašala kao prema svojoj drugoj majci.

Printscreen/Facebook

 

– Bila je sa mnom kada sam prolazila kroz prvi ljubavni raskid, sredila sam svoj prvi dom, pomogla mi je u izboru venčanicu – priznala je Kendra na Fejsbuku. – Slomljena sam ovim gubitkom. Linda je učinila svet boljim mestom. Mama, nedostajaćeš mi ovde, ali nećemo te zaboraviti, slavićemo te – dodala je ganuta DeIoung.

 

Ljubav iz đačke klupe: Prošlo je više 20 GODINA od kako su raskinuli, a onda su shvatili da im je SUĐENO da se vole

Psiholog otkriva zašto je LJUBAV "SLEPA": Zbog ovog detalja se zaljubljujemo u POGREŠNE ljude