in

U ovoj zemlji danima nema PREMINULIH od KORONE, a prepuno je TURISTA: Nema izolacije, i restriktivnih MERA, i evo kako im je to uspelo!

Neredi zbog kovid mera u Francuskoj, zaključavanje u Australiji, novi rekordi brojeva zaraženih u Evropi, a u Švedskoj je jedan broj pao na nulu.

Švedska je stavljena na stub srama u svetskim medijima zbog labave anti-kovid politike.

Britanski Gardijan je švedski pristup okarakterisao kao “katastrofu u najavi”, dok je CBS Njuz izvještavao da je Švedska primjer kako ne treba rešavati kovid krizu.

Uprkos svim kritikama, Švedska i danas ima najlabavije epidemiološke mjere protiv koronavirusa, zemlja je puna turista, sve delatnosti rade, ide se u školu i sve to bez gotovo ikakvih restrikcija.

Takođe, švedski zvaničnici ne samo da ne prijete uvođenjem restriktivnih mera, već ih ni ne preporučuju. I koji je rezultat?

Najnoviji podaci, uzeti poslednjih sedam dana, pokazali su da je broj preminulih od kovida 19 bio nula. I tako je bilo u svih tih prethodnih sedam dana.

Dakle, zaključuje se u tekstu portala fee.org, i prije godinu dana bilo je jasno da su priče o “katastrofi u najavi” bez osnova i sada, godinu dana kasnije, ispostavilo se da je švedski pristup bio ispravan.

 

TRI poze u kojima OBOJE uživaju! Veličina nije u prvom planu, a realno nije NI BITNA