in

Svi volimo da ih prelistamo s vremena na vreme: Evo kako izgleda “kolekcija” FOTO ALBUMA kada imate TROJE dece

Iako će svaki roditelj da kaže, “ja volim svu moju decu podjednako”, to nije sporno. Ono što jeste doduše, je samo uzbuđenje oko deteta i njegovih prvih koraka, prvog kupanja, odlaska na more …

Kada tek postanemo roditelj sve ovo nam je novo i zanimljivo, a kada na red dođe druga beba, većina stvari nam je poznata i već smo dobro uvežbani, međutim kada dođe na red treće dete ili čak četvrto, uzbuđenje prestaje i sve postaje stvar rutine.

A kako bi utešila sebe, a i druge roditelje, poznata TikTok mama Nikol Oliver odlučila je da napravi kratak ali duhovit video na ovu temu. U svom klipu je pokazala koliko zapravo slikamo prvo, koliko drugo, a koliko treće dete.

Čini se da prvu bebu neuporedivo više fotografišemo, jer je slatka u svakom položaju i želimo da zabeležmo i njen najmanji pokret. Mama Nikol je svojim snimkom nasmejala mnoge, a većina je u komentarima potvrdila da je ovo “surova” istina.

U videu se vidi Nikol kako svojoj deci dodaje “albume” sa slikama njih kada su bili mali. Prvo dete dobija nekoliko velikih albuma, drugo dete dobija jedan album, a treće samo mobilni telefon.

– Koliko je ovo istinito – bio je jedan od komentara ispod mamine objave.

Ovome se NISMO NADALI na njihovom primorju: Srpkinja ŠOKIRANA prizorom sa plaže u Albaniji