in

Srpska ženska imena koja PRIVLAČE BOGATSTVO: Pravi su magnet za blagostanje i sreću

Bioenergetski stručnjaci kažu da ime, zahvaljujući svojstvenoj energiji, može uticati na sudbinu njegovog vlasnika. Ispostavilo se da nosioci tih imena nikad ne posustaju, te su uvek srećni i nasmejani.

U prvu grupu spadaju žene čija imena su privlačila bogatstvo i blagostanje, što su: Ana, Viktorija i Marina.

Žene koje nose ime Ana imaju više snage od drugih, one su marljive i uporne, piše Ženski kutak.

Viktorija je, tehnički, uvek i u svemu pobednik. Sposobnost da analizira situaciju i dar ubeđivanja joj pomaže da ostvari svoje ciljeve.

Marina se smatra prirodnim vođom. Ne plaši se velikog tima, s njima se odlično nosi. Marinin sitl upravljanja je onaj pravi.

Shutterstock

 

U drugu grupu spadaju žene koje imaju moć da privuku imućne muškarce u svoj život. Ova grupa uključuje imena: Anastasija, Zlata i Sofija.

Anastasije su skoro uvek one žene koje ne teže bogatstvu, ali se ipak udaju za uspešne i imućne ljude. Sudbina im je naklonjena i uvek žive dobro.

Ime Zlata privlači novac poput magneta. Žena koja nosi ovo ime uvek je upešna kada je reč o finansijama.

Sofiju krasi životna mudrost. Sudbina je naklonjena ženi koja nosi ovo ime. Sofija će mudro izabrati osobu koja je stabilna, pa će uvek imati lep priliv novca u kući, dok će ona sama raditi na tome da se to bogatstvo održi i proširi.

SRBIN koji živi u PEĆINI 18 godina kod Pirota tvrdi da virus ne bira mesto, pa se vakcinisao

Posle saobraćajke Kristini je rečeno da više nikada neće hodati: Zbog toga njena sestra trenira "KAO LUDA", kada vidite zašto sve će vam biti jasno