in

“Šokantna” porodična priča: Muž i ja smo saznali da smo rođaci dok sam bila trudna

Većina porodica ima tajne i priče koje se prenose generacijama, ali sada takve priče postaju javne jer mnogi šire porodične tračeve putem društvenih mreža da ih čuje ceo svet.

Marsela, američka blogerka u menopauzi i blogerka na društvenim mrežama, odlučila je da ležerno podeli svoju priču sa svojih skoro 300.000 pratilaca – otkrili su da su Marsela i njen muž u srodstvu dok je ona bila trudna sa njihovim detetom.

Objasnila je kako je sedela na kauču i tražila članove porodice. Gledala je ime dede, ime bake, ime prabake, ime pra-prabake… – Suprug je bio pored mene u potrazi za sopstvenom porodicom i pričao mi je kako je smešno što se naši članovi porodice zovu isto – kaže on.

Ubrzo je Marsela pogledala njegovo porodično stablo i otkrila da je identično njenom.

Zatim su zatražili od bake i dede da potvrde zabrinjavajuću istinu, što su i učinili. Ne samo da su bili u rodu, već su zajedno odrasli i živeli zajedno kao deca.

 

Marsela je osvestila situaciju, objasnivši da su ona i njen muž rođaci u trećoj liniji. – Kad ja idem na svoje porodično okupljanje, može i on na svoje, u isto vreme – dodaje.

Nisu imali pojma da su im baba i deda rođaci. Dok su mnogi bili šokirani, neki su uveravali Marselu da to nije velika stvar.

 

 

– Treći rođaci su prilično udaljeni – kaže jedan. – To je dosta, luda slučajnost – dodaje drugi. Marčela je odgovorila da joj je i dalje čudno što su u srodstvu. Drugi su je pitali kako za ovo nisu saznali ranije, na primer na venčanju. Objasnila je da su imali privatno venčanje u sudnici bez porodice.

– Svi smo mi rođaci ako se vratite dovoljno daleko. Dakle, vaša beba je na neki način njegov rođeni rođak u četvrtoj generaciji – komentarisali su.