in

Širom otvorite oči kada vidite u marketima BABE: Deca su OSMISLILA opasnu igru, mnogi nisu saznali za to

 

Klinci su se oduvek dovijali kada je u pitanju kupovina alkohola, ponekad su tražili da to za njih urade starili ili su nekada stavljali na glavu kapuljače i dubokim glasom kupovali alkohol.

 Današnji klinci su mnogo domišljatiji, a epidemija korona virusa dobro im je poslužila da lakše dođu do alkohola.

Naime, maloletnici na društvenim mrežama masovno kače video snimke na kojima se vidi kako se prerušavaju u babe, a potom odlaze u prodavnicu iz koje izlaze sa bocama alkoholnih pića.

 

 

Na kosu posipaju talk, mlade ruke skrivaju u rukavicama, šminkom prave bore, a potom vezuju maramu i stavljaju masku kako bi se maskirali do kraja. Što je najgore, mnogi prodavci i ne primete da je pred njima lažna starica, pa samo naplate račun i nastavljaju dalje sa poslom. Tinejdžeri potom neretko sednu u automobil i krenu da se vozikaju po gradu.

Neki su se mnogo više posvetili maskiranju, pa su na lice stavljali i gumene maske. Kako izgleda ovaj “korona maskenbal”, pogledajte u snimku na početku teksta”.

NEVEROVATNA priča sa srećnim krajem: Megi je živela u Libanu i preživela rane od 17 metaka, danas ovaj pas ima posebnu ULOGU u životu mnogih baka i deka