in

Savet za devojke o kom ovih dana piše ceo svet – PROMENIĆE VAM SE LJUBAVNI ŽIVOT NAKON OVOGA!

Danas svako može da daje razne savete putem interneta, ali radijska voditeljka i kolumnistkinja Džejna Hoking u svom tekstu za australijski portal news.com.au dala je nekoliko zaista korisnih, piše Mondo.

Naime, ona tvrdi da žene često bez potrebe komplikuju odnos sa muškarcima, a zatim je podelila svoj stav o tome kakav pristup žene treba da imaju da ne bi bile razočarane svojim partnerima.

– Baš kao što mi često mislimo da su muškarci užasno komplikovani, na isti način su i oni zbunjeni našim ponašanjem – naisala je Džejna, savetujući damama da vrlo jasno kažu svojim partnerima šta žele jer će ih to poštedeti mnogo problema.

– Oni su beznadežni u pokušajima da shvate šta želite. Hoćete da vas pozove na sastanak? Recimte mu! Želite simpatičan mali poklon? Recite mu! Želite da počne da radi nešto po kući? Da… znate šta sledi… RECITE MU! Možda treba da počnemo da im govorimo stvari direktno, onako kako i oni to rade.

Kolumnistkinja je takođe napomenula da su muškarci vizuelna bića i da često i ne primećuju neke detalje koji su ženama važni.

– Pa, dame, vreme je da budete malo određenije. Umesto da kažete “Dušo, volela bih da budeš malo romantičniji”, pokušajte da mu detaljno objasnite šta želite da radi i kako da se ponaša. Do detalja – zaključila je.

Njeni saveti imaju smisla s obzirom na to da stručnjaci često ističu kako je dobra komunikacija najvažnija za zdravu vezu, a direktno izražavanje potreba jedan je od načina da se to postigne.

"Misli da je zatrudnela koristeći PEŠKIR": Omladina ne može nigde da pronađe odgovore za ove TABU TEME