in

Podelila je MRAČNU tajnu svog dede: “45 godina je ovo krio, cela porodica je ostala u šoku”

Svaka porodica ima svoje tajne, ali one su obično bezopasne i ne morate da brinete. Međutim, jedna žena je otkrila najdublju, najmračniju tajnu svog dede kada je radila kućni DNK test iz zabave, prenosi Miror.

Žena je naručila komplet za testiranje za svoje domaćinstvo nakon što su postali popularni, ali se odmah požalila nakon što su rezultati stigli. Rekla je: „Imam kućni DNK test. Onda sam nabavila zalihe za svoju braću, sestre i roditelje. To je podstaklo moje rođake da učine isto. Test nas je povezao sa nekoliko rođaka za koje nismo znali da ih imamo”.

Ali ispostavilo se da njen 67-godišnji deda ima sasvim drugu porodicu, koju je čuvao u tajnosti najmanje 45 godina. „On je zakonski oženjen drugom ženom, a ne mojom bakom. Venčali su se, ali nisu u zakonskom braku. Ima ženu i gomilu dece i unuka sa svojom drugom porodicom. Ne znam kako je to krio sve ovo vreme“, dodaje. Dalje je objasnila kako njen deda mnogo putuje zbog posla, ali nikada ne bi pomislila da će on biti tip osobe koja živi tajnim dvostrukim životom.

Žena je zatim dodala: „Moja baka je slomljena. Bili su ‘u braku’ 45 godina, ali se ispostavilo da brak nije bio stvaran. Niko od nas nije imao pojma i sada je naša porodica uništena, kao i njegova druga porodica. Volela bih da mogu da se vratim u prošlost i da nikada ne kupim taj glupi test”. Slomljena istinom, žena je na Redditu pozvala druge da ne kupuju DNK komplete, rekavši da je „neke stvari bolje nikad ne otkriti“.

Komentarišući njen post, jedan korisnik je rekao: „Zapravo je dobro što ste sada saznali. DNK test je blagoslov. Vaša baka bi mogla da izgubi sve što je mislila da pripada njoj i vašoj porodici, što bi njegova zakonska porodica mogla da nasledi i uzme ako vaš deda umre. Tvoja baka ima vremena da se zaštiti i nađe advokata. Žao mi je što je tvoj porodica slomljena“. Drugi korisnik je dodao: „Istina obično izađe na videlo na ovaj ili onaj način. Ovo daje vašoj baki priliku da planira jer je mogla da ostane bez svega da je deda umro. Niste odgovorni za štetu nastalu iz tuđih laži. Ovo je velika laž”.

Treći korisnik je rekao: „Vi ste druga porodica. Baku sada treba zakonski zaštititi. Ona neće imati pravo ni na šta. Ako je imala ‘venčanje’ i znala da nije legalno registrovana, ne dobija ništa.

 

BONUS VIDEO