in

“Po milosti i pravdi božjoj, oslobađam svoje mlađe potomče”: Evo kako to izgleda kada glumac, Stefan Buzurović, napiše OPRAVDANJA za ćerku

Naš harizmatični glumac Stefan (36), kog smo svi voleli da gledamo u popularnim serijama “Neki novi klinci” i “Istina i laži”, danas se oglasnio na Instagramu i svoje fanove obavestio da se jedna “tradicija nastavlja”.

Naime, kako i sam glumac objašnjava ponovo je morao da piše “opravdanje” upuceno upravi vrtica, koje prenosimo u celosti.

– Poštovani, po pravu koje mi pripada, po milosti i pravdi božjoj, oslobađam svoje mlađe potomče Klaru Buzurović obaveze da jede sočivo – napisao je uvek nasmejani tata na jednom papiriću i na kraju dodao da je “ovo opravdanje pravosnažno i za kelj”.

 

Ovom objavom nasmejao je mnoge, a neki su u komentarima pisali kako zavide njegovoj ćerkici.

– Jedno veliko bravo za tatu od vaspitačice koja i dan danas pamti kako je kao malu njena vaspitačica terala na silu da jede spanać. I dan danas pamtim svaku izgovorenu reč i svaku prolivenu suzu zbog tog spanaća. Zato sada kad ja radim isti posao nikad ne insistiram da dete jede ono što ne voli. Bravo za Vas – napisala je jedna vaspitačica u komentarima ispod objave koja je za sada pokupila preko tri hiljade lajkova.

Ljudi joj prilaze kako bi je OSUDILI: "Nisam lenja, vozim četvorogodišnjaka u kolicima, jer je hodanje PREVELIK izazov"